Εκεί, βρίσκεται και το Aristi Mountain Resort & Villas, το οποίο το Business Insider κατέταξε σε ένα από τα καλύτερα απομακρυσμένα ξενοδοχεία του κόσμου.

- Advertisement -

Μακριά από την πολυκοσμία, τον θόρυβο, το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για όλους όσοι αναζητούν το πράσινο της φύσης, τον καθαρό αέρα, χωρίς, ωστόσο, να χάνουν τις ανέσεις τους.

«Σκαρφαλωμένο στην οροσειρά της Πίνδου, το Aristi Mountain Resort & Villas είναι αγαπημένο όσων αναζητούν μια απόδραση στη φύση χωρίς φασαρία. Το ξενοδοχείο είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για πεζοπορία και έχει τόσο σουίτες όσο και βίλες για τους επισκέπτες», αναφέρει το Business Insider.

Η καρδιά του ξενοδοχείο χτυπά όλο τον χρόνο. Το χιόνι του χειμώνα αντικαθιστούν τα λουλούδια και τα κελαηδήματα των πουλιών, με τις νύχτες να γεμίζουν αρώματα, ενώ τα κίτρινα χρώματα του φθινοπώρου αλλάζουν με την δροσιά και τον λαμπερό ήλιο του καλοκαιριού.

Το Aristi Mountain Resort & Villas είναι το καταφύγιο που θέλει ο καθένας. Ηρεμία, εμπειρία και παράδοση.

Το απόλυτο all day cafe-resto-bar Savoy είναι το πιο in στέκι για coctail nights στα Ιωάννινα!

Ο δημιουργός του Βασίλης Ιωσηφίδης θέλησε να δημιουργήσει έναν χώρο φιλοξενίας για όλους, δημιουργώντας ένα κατάλυμα εναρμονισμένο με τη φύση.

Μοναδικοί με πέτρα και ξύλο χώροι, οικογενειακά δωμάτια με σοφίτες, σουίτες και πολυτελείς βίλες αποζητούν τη ζωή των ταξιδιωτών.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει ό,τι σκεφτεί. Από το να γνωρίσει τα κρασιά της περιοχής μέχρι γιόγκα και jeep σαφάρι.

Αν ποτέ ο δρόμος σας σας βγάλει στα Ιωάννινα, μην ξεχάσετε πως το Aristi Mountain Resort & Villas είναι ο προορισμός και το σημείο εκκίνησης για γνωριμία με τον παράδεισο της περιοχής.

Τοp Secret: Σε αυτό το εστιατόριο στα Ιωάννινα θα γευτείς αυθεντική ιταλική κουζίνα!

Φωτογραφίες: Aristi Mountain Resort

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ