Ολοκαίνουριο all day cafe, bar restaurant στον πάνω όροφο της γωνίας της Χάληδων με το στενάκι της Μπλαντίνου.

Το ψηλοτάβανο οίκημα έχει ανακαινιστεί ριζικά με αποτέλεσμα έναν πολύ φωτεινό χώρο, minimal αισθητικής, με πινελιές ξύλου και ρετρό λεπτομέρειες σε lounge ύφος ενώ έχει και 2 εξωτερικά stages με το bar, τραπεζάκια και πάσο.

φωτογραφίες: Ελεάνα Κουρκουλοπούλου

Εκπληκτικά ταξίδια σε Σαρδηνία, Ιορδανία, Ιταλία και Τοσκάνη

Από το πρωί θα απολαύσετε εκλεκτό καφέ, ιδιαίτερα ροφήματα και πρωινό μέχρι αργά το απόγευμα ένα ποτό ή ένα cocktail από τη εποχιακή signature list του Γιώργου Φεσόπουλου, σε chill out ατμόσφαιρα.

φωτογραφίες: Ελεάνα Κουρκουλοπούλου

Oσον αφορά στο μενού που υπογράφει ο γνωστός chef Γιάννης Κούφος έχει κάνει εξαιρετική αρχή τόσο ως προς τις επιλογές αυτές καθ’ αυτές όσο ως προς τη γεύση και την ποιότητα. Σε μεσογειακούς τόνους κινείται τόσο η κάρτα του brunch & lunch όσο και αυτή του dinner, με δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων, άψογα εκτελεσμένους.

φωτογραφίες: Ελεάνα Κουρκουλοπούλου

Δοκιμάστε τα pancakes, τα αυγά benedict και το burger ενώ από το dinner menu ξεχωρίσαμε, τα μοσχαρίσια μπιφτέκια black angus και το λαυράκι σοτέ. Υπέροχος επίλογος είναι το σουφλέ ή η κρεμ μπουρλέ. Εξίσου προσεγμένες είναι και οι vegan & vegetarian επιλογές. Το μενού συνοδεύει μια εκλεκτή οινική λίστα με ετικέτες ελληνικού αμπελώνα.

ΕΚΠΟΙΖΩ: 9 κανόνες που πρέπει να τηρούνται στις παραλίες

φωτογραφίες: Ελεάνα Κουρκουλοπούλου

Καθημερινά από τις 09:00 (brunch 09:00 – 18:00 / dinner 18:00 – 00:30)

Χάληδων & Εμμ. Μπαλαντίνου 2, Τ. 28210 95770, FB. Aronia Bar Restaurant 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ