Με πτήσεις προς οκτώ προορισμούς επιστρέφει η Wizz Air στην Αθήνα από το 2018, συνδέοντας το Ελ. Βενιζέλος με την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Γεωργία, τη Λιθουανία και τη Μολδαβία. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Wizz Air
Η ουγγρική Wizz Air πρόσφερε για σύντομο χρονικό διάστημα πτήσεις από και προς Αθήνα πριν από 13 περίπου χρόνια, αλλά αυτή τη σεζόν αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στο αθηναϊκό αεροδρόμιο, προσφέροντας πτήσεις από και προς Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Σόφια (πτήσεις κάθε μέρα). Επίσης θα πετά προς Cluj-Napoca (πόλη της Ρουμανίας), Kutaisi (πόλη της Γεωργίας), Κισινάου (πρωτεύουσα της Μολδαβίας), Κατόβιτσε (πόλη της Πολωνίας) δύο φορές την εβδομάδα και προς το Βίλνιους (πρωτεύουσα της Λιθουανίας) τρεις φορές την εβδομάδα.

Στη κορυφή! Αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε ως η πιο καινοτόμα start-up αεροπορική εταιρεία

Διαβάστε ακόμα:  Ryanair: Απεργίες στην Ισπανία μέχρι τον Ιανουάριο - Κινητοποιήσεις επί 5 μήνες

Αποτέλεσμα εικόνας για Wizz Air

Τα εισιτήρια της WizzAir θα ξεκινούν από τα 9,99€ για το Βουκουρέστι και από τα 19,99€ για τα υπόλοιπα δρομολόγια, που θα αρχίσουν τον Μάρτιο. Το «basic» εισιτήριο περιλαμβάνει μια χειραποσκευή αλλά όχι παραδοτέα αποσκευή. Οι καλύτερες δυνατές τιμές ισχύουν για τα μέλη του «Wizz Discount Club».

Lufthansa: 288 προορισμοί σε 106 χώρες σε όλο τον κόσμο το χειμώνα 2017/18

Αποτέλεσμα εικόνας για Wizz Air

Ήδη, το 2017, η δραστηριότητα της low cost εταιρίας ανέβηκε κατά 45%, με την πραγματοποίηση δρομολογίων από περιφερειακά ελληνικά αεροδρόμια. Το 2018, η εταιρία υπολογίζει να διαθέσει 600.000 εισιτήρια σε 16 δρομολόγια από 6 ελληνικά αεροδρόμια.

Δείτε τις προσφορές της Wizz Air και κλείστε εισιτήρια εδώ.

πηγή:in2life.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ