Με πλούσιο πολιτισμό και αυθεντικό μεξικάνικο αέρα η Αλμπουκέρκη απολαμβάνει τον λαμπερό ήλιο 310 μέρες το χρόνο.Η μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ σε αφήνει να αναπνεύσεις τον καυτό αέρα της ερήμου της ανακατεμένο με τις μυρωδιές του φασκόμηλου και του πεύκου.

Τα Όρη Σάντια διατρέχουν κατά μήκος την ανατολική πλευρά της Αλμπουκέρκης και ο ποταμός Ρίο Γκράντε ρέει μέσα από την πόλη, από το βορρά προς το νότο.

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς τα μουσεία ιστορίας της πόλης και τα διάφορα φεστιβάλ. Εδώ πραγματοποιείται κάθε χρόνο η μεγαλύτερη εκδήλωση με αερόστατα στον κόσμο, όπου ο ουρανός γεμίζει με τεράστιες, πολύχρωμες φιγούρες. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυθεντικά κοσμήματα ιθαγενών Αμερικανών και να δοκιμάσει τις τοπικές, πικάντικες σπεσιαλιτέ.

Οι φυσιολάτρες θα απολαύσουν τις πτήσεις με αερόστατο πάνω από το γραφικό Rio Grande Valley, την ορεινή ποδηλασία στα βουνά Sandia και την ιππασία κατά μήκος του ποταμού.

 

Αλμπουκέρκη / Νέο Μεξικό

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Διαφορά ώρας: 9 ώρες πίσω

Νόμισμα: Δολάριο

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 19 ώρες και 25 λεπτά από την Αθήνα μέσω Μαδρίτης και Φιλαδέλφειας και 18 ώρες και 57 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Φρανκφούρτης και Ντένβερ.

ΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΗ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ

Μια μίνι ξενάγηση στο μουσείο ντελ Πράδο στη Μαδρίτη!

ΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΗ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΗ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΗ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΗ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΗ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΗ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ

ΑΛΜΠΟΥΚΕΡΚΗ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ

πηγή:newsbeast.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ