Σύμφωνα με μελέτες, οι ταξιδιώτες έχουν πάντα μια λίστα προορισμών που θέλουν να επισκεφτούν. Οι millennials (δηλαδή όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 1980 – 2000) είναι πιθανότερο να  έχουν μια λίστα σε ποσοστό περίπου 70%, ακολουθώντας με 58% οι Generation Xers (η γενιά των σημερινών 45) και τέλος οι boomers με 46% (όσοι γεννήθηκαν μέχρι το 1964). Σύμφωνα με την έρευνα όσοι από τους παραπάνω δήλωσαν ότι έχουν ταξιδιωτική λίστα, το 83% των boomers είχε ήδη κάνει τουλάχιστον ένα ταξίδι σχετικό με έναν από τους εν δυνάμει προορισμούς σε αντίθεση με το 76% των Generation X και το 69% των millennials.

- Advertisement -

Διαβάστε επίσης Wishlist 2017: 10+1 μοναδικές εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις!

Με αυτό το δεδομένο η έρευνα προσανατολίστηκε στους  boomers για το που ακριβώς θέλουν να πάνε.

Σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των ταξιδιών με λίστα, εστιάζει στον προορισμό συνολικά, σε σχέση με μια συγκεκριμένη δραστηριότητα που μπορούν να κάνουν εκεί.

Στην έρευνα ένας προορισμός ξεχώρισε αισθητά: η Χαβάη. Η μεγάλη δημοτικότητα του προορισμού, οφείλεται κυρίως  στο ζεστό καιρό όλο το χρόνο, τους χαλαρούς ρυθμούς, την cool φιλοσοφία, την άγρια ​​ζωή, τη party διάθεση και τη φυσική ομορφιά.

Ο καλύτερος οδηγός για να περιηγηθείτε στον επίγειο παράδεισο της Χαβάης! (photos)

Μια άλλη πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι στη Χαβάη είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι συγκριτικά με κάθε άλλο κράτος. Εσείς, τι λέτε; Είναι η Χαβάη must προορισμός…;

Διαβάστε επίσης Το ταξίδι στη Χαβάη ήταν χωρίς επιστροφή! Έμεινε για να κολυμπάει δίπλα σε δελφίνια! (photos)

Δείτε τι θα κάνετε στο Maui!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ