Ρεπορτάζ – κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Γιώργος Παπαχατζής ([email protected]), Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου

***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ

Ένα από τα αγαπηµένα στέκια των Εξαρχείων, ο Μαύρος Γάτος, αυτό το ατµοσφαιρικό street bar συµπληρώνει έξι χρόνια ζωής και ισάριθµα επιτυχίας, διατηρώντας αναλλοίωτο το ύφος και τον χαρακτήρα του. Αν και το επιλέγουµε από το πρωί για εκλεκτό καφέ, το δυνατό του «χαρτί» είναι η βραδινή διασκέδαση.

Με ξεκάθαρες τις αµερικανικές επιρροές τόσο στον χώρο όσο και στη µουσική, έχει αποκτήσει πιστό κοινό και αποτελεί σταθερό meeting point.

Διαβάστε ακόμα:  Οι καλύτερες «κρυμμένες» παραλίες μια ανάσα από την Αθήνα

Μας κερδίζουν οι ιδιαίτερες µουσικές, κυρίως «παλαιάς κοπής», οι επιλογές των DJs από κλασικό ροκ, blues, jazz, 80s και 90s, το φιλικό και άνετο περιβάλλον, η τεράστια φωτεινή φωτογραφία του Σικάγου και σίγουρα το επιβλητικό, 12 µέτρων, µπαρ από µαόνι, µε τον τεράστιο καθρέφτη στο φόντο, κάτω από κρεµαστά φωτιστικά, που θυµίζει εποχή της ποτοαπαγόρευσης, µας σερβίρει περιποιηµένα ποτά και cocktails από την ενηµερωµένη κάβα του και σίγουρα µας προδιαθέτει να… ξενυχτήσουµε!

Highlight: Τα υπέροχα θεµατικά µουσικά events, µε προγραµµατισµένα αυτά κάθε Τετάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ