Ανακαλύψτε εστιατόρια αλλά και άλλους ενδιαφέροντες χώρους που ήρθαν πριν λίγες εβδομάδες ή έρχονται προσεχώς στην Αθήνα και σίγουρα θα συζητηθούν!

Cascara 

Όποιος έχει διασχίσει τις τελευταίες μέρες την Παναγή Τσαλδάρη, τον κεντρικό δρόμο των Μελισσίων, θα έχει προσέξει το νέο καλαίσθητο χώρο που μόλις άνοιξε τις πόρτες του και μας συστήνεται με το πρωτότυπο όνομα Cascara.

Έμπνευση για το όνομά του ήταν το κάσκαρα, ένα εύγευστο, διατροφικά πλούσιο, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και φρουτώδη αρώματα ρόφημα, που προέρχεται από τη Νικαράγουα, παρασκευάζεται από τους μωβ και κόκκινους φλοιούς του κόκκου καφέ, ενώ συχνά περιγράφεται ως «τσάι από καφέ».a1

Cap Cap

Ο Δημήτρης Mεργούπης δημιούργησε το επάγγελμα των ονείρων του δίνοντας σάρκα και οστά στον φανταστικό κόσμο των παιδικών ηρώων, όταν πριν λίγα χρόνια μας παρουσίασε το Cap Cap στο Αιγάλεω.  Το αγαπημένο παραμυθοπωλείο λοιπόν απέκτησε εδώ και λίγα 24ωρα μικρό αδερφάκι στην Κηφισιά!

Αιγάλεω.  Το αγαπημένο παραμυθοπωλείο λοιπόν απέκτησε εδώ και λίγα 24ωρα μικρό αδερφάκι στην Κηφισιά!

 

Πού πηγαίνουν οι συνταγές γλυκών όταν χάνονται; Οι απαντήσεις στο πιο... φρέσκο στέκι της Κηφισιάς!

 

id 24.7.365 

Στην καρδιά του Θησείου και με θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, το id 24.7.365  ξεκινάει το ταξίδι του μέσα στο χρόνο, ανοίγει τις πόρτες του και συστήνεται στο αθηναϊκό κοινό. Μια ομάδα ταλαντούχων και ανήσυχων μαγείρων με την υψηλή εποπτεία του σπουδαίου και βραβευμένου με αστέρι Michelin, Alain Parodi, παρουσιάζει στην ανοιχτή κουζίνα του id μια σειρά από εμπνευσμένα πιάτα που δημιουργούνται μπροστά στον πελάτη. Μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από τη Νότια Γαλλία και ύφος elegant bistro συνοδεύεται από έναν προσεκτικά σχεδιασμένο κατάλογο κορυφαίων κρασιών και κοκτέιλ.

 

Στην καρδιά του Θησείου και με φόντο τον ιερό βράχο: Το νέο γαστρονομικό -και όχι μόνο- spot της Αθήνας!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ