Το τηλεοπτικό δίκτυο BBC ασχολείτε συνεχώς με την χώρα μας δίνονατς πολλά εύσημα για τις ομορφιές του. Αυτή την φορά ανακάλυψε έναν περίεργο μέρος κατα την δική του άποψη.

Το μέρος όπου πήρε εξαιρετικές κριτικές απο το κανάλι είναι το νησί της Λέρου και μάλιστα για την περιοχή Λακκί. Έδωσε τον τίτλο «Η παράξενη ομορφιά της πιο περίεργης πόλης της Ελλάδας» και ο λόγος για τα υπέροχα αρχιτεκνομήματα, την αύρα της και τις ομορφιές που φανερώνει στον επισκέπτη.

Η εκκλησία του, αυστηρή και μινιμαλιστική, είναι εξαιρετικό δείγμα Bauhaus αρχιτεκτονικής. Το σχολείο, με τις ευρύχωρες εισόδους, είναι ένα υβρίδιο νεωτεριστικών και βυζαντινών στοιχείων. Ο Αρ Ντεκό κινηματογράφος φαίνεται να κινείται προς τη θάλασσα σαν ένα τρένο που ταξιδεύει με ταχύτητα.

Διαβάστε ακόμα:  “The Digital Gate IV: The Airport Innovation Challenge”: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συνεχίζουν στην 3η και τελική φάση με την ανάπτυξη των πιλοτικών εφαρμογών

11 μέρη για να επισκεφτείς αν είσαι introvert

Ακριβώς από πίσω, ένα αίθριο κολλάει πάνω στον επιβλητικό πύργο του ρολογιού της πόλης κι ένα παράξενο κατασκεύασμα σε σχήμα δίσκου προβάλλει από τον πύργο σαν τοστιέρα. Σαν να μην έφτανε όλος αυτός ο σουρεαλισμός- και τα τέσσερα ρολόγια του πύργου δείχνουν διαφορετική ώρα, δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής Alex Sakalis. Το Λακκί δεν έχει πολλούς κατοίκους και μοιάζει σαν να έχει βγει απο σκηνικό κάποιας ρετρό ταινίας.

19 must see της Ασίας για να ταξιδέψεις (μέρος Α)

Παρακολουθείστε το βίντεο και θα νιώσετε όσα περιγράφονται παραπάνω…

Προηγούμενο άρθροΗ Αυστρία “επιλέγει” τους τουρίστες της
Επόμενο άρθροΓνωρίστε τον κόκκινο ποταμό της Ισπανίας- Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παγκοσμίως
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ