ΝΕΑ

Αεροπορικά εισιτήρια την Black Friday; Ποια είναι η πιο φθηνή ώρα για να πετάξεις!

Απάντηση στο καίριο ερώτημα, ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κλείσει φθηνά εισιτήρια ο Έλληνας ταξιδιώτης δίνει η παγκόσμια μηχανή ταξιδίων, Skyscanner, βάσει των επίσημων στοιχείων της, αναφέροντας ότι στην Ελλάδα τα οικονομικότερα εισιτήρια προσφέρονται στις 6:00 το πρωί! 

«Η Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία για κάθε ταξιδιώτη να κλείσει αεροπορικά, είτε για ένα ταξίδι αναψυχής, είτε απλά για να επιστρέψει στη βάση του», τονίζει η Lisa Tyndall, Grown Manager της Skyscanner και συνεχίζει: «Βλέποντας τα στοιχεία που προκύπτουν από το 2017 διαπιστώνουμε ότι 6 το πρωί είναι η φθηνότερη ώρα για να κλείσει ο ταξιδιώτης αεροπορικά εισιτήρια από την Ελλάδα. Φέτος δημιουργήσαμε μια ειδική σελίδα για τις προσφορές την Black Friday, όπου κάθε ταξιδιώτης θα μπορεί να βρει τις καλύτερες προσφορές συγκεντρωμένες, ώστε να κλείσει τα φθηνότερα αεροπορικά».

Διαβάστε ακόμαBlack Friday στην Ryanair: Εισιτήρια από 3,92 ευρώ!

Εξάλλου, σύμφωνα με αποκλειστικά στοιχεία της Skyscanner, την οποία χρησιμοποιούν περισσότεροι από 70 εκατ. χρήστες στον κόσμο μηνιαίως, ο φθηνότερος προορισμός για αεροπορικά εισιτήρια από την Ελλάδα είναι η Σόφια, με τη Νάπολη και το Βερολίνο να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, και την Πάφο και τη Ρώμη στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

Οικονομικοί προορισμοί

Το top 5 των προορισμών που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρήματος, δηλαδή τη μεγαλύτερη έκπτωση είναι, με βάση την κατάταξή τους, η Κως στην πρώτη θέση, η Σαντορίνη στην δεύτερη και ακολουθούν στις επόμενες θέσεις η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Βαρκελώνη.

Όσο για τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, το Λονδίνο παραμένει κυρίαρχο στην 1η θέση, η Ρώμη και το Άμστερνταμ ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση, το Βερολίνο στην 4η θέση και η Νέα Υόρκη στην 5η θέση για τους Έλληνες ταξιδιώτες την Black Friday.

Διαβάστε ακόμαΑπολαύστε τα Χριστούγεννα σε αυτές τις 5 υπέροχες αγορές της Ευρώπης (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ