Μία άρτι αφιχθείσα gelateria-cremeria σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόµους της Θεσσαλονίκης έκανε την πόλη να… παραµιλάει για το αυθεντικό gelato όπως και για το µοναδικό και φρέσκο προφιτερόλ της φτιαγµένο από 5 κορυφαίες γαλλικές σοκολάτες (µαύρη, γάλακτος, καραµέλα, λευκή, gianduia) και τα ιταλικά γλυκά της µε πρωταγωνιστές το cake Dulce de leche και το εξαιρετικό τιραµισού!

 

Κείμενο:titi-profile Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected]fb-icon instagram

                           Κατερίνα Ρίγκου ,Χρήστος Αϊβαλιώτη

Φωτογραφίες: Ελεάνα Κουρκουλοπούλου, Kώστας Καπαρελιώτης

Οι πρωτότυπες συνταγές σε συνδυασµό µε τις ποιοτικές πρώτες ύλες καταφέρνουν να απογειώσουν ακόµα και τα πιο κλασικά γλυκά!

H tailor made λογική του, θα σας επιτρέψει να δηµιουργήσετε τη δική σας εκδοχή… Διαλέξτε µια αυθεντική βελγική βάφλα ή την πιο τραγανή της εκδοχή σε σχήµα βαρκούλας (την barchetta), ένα ιταλικό νοστιµότατο χωνάκι ή ένα κοµψό ποτήρι, και δηµιουργήστε το δικό σας γλυκό σε διάφορους συνδυασµούς µε όποιες από τις απίστευτες γεύσεις του gelato, της σοκολάτας ή Dulce de leche θέλετε και τέλος προσθέστε το topping της αρεσκείας σας!

6+2 γευστικά στέκια στην Θεσσαλονίκη για να απολαύσετε παραδοσιακή, ελληνική κουζίνα!

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται µπροστά στα µάτια σας στο ανοιχτό εργαστήριο, σε ένα περιβάλλον που µε την αισθητική του µας ταξιδεύει σε ιταλικές γειτονιές!

Φύγαμε για εκδρομή: Ο «μυστικός» παραθαλάσσιος οικισμός στους πρόποδες του Παρνασσού που θα σας γοητεύσει!

Στα συν ο ιταλικός καφές και η σοκολάτα ρόφηµα που γίνεται από ρευστή σοκολάτα η οποία «ρέει άφθονη» από 2 βρύσες σοκολάτας και σε… προκαλεί! Must try: Tο waffliterol, µια φρέσκια πρόταση που συνδυάζει το ιταλικό προφιτερόλ µε βάση βελγική αφράτη βάφλα, το Barchetta (τη βαρκούλα βάφλας) profiterole µε crème patissiere, σοκολάτα, σαντιγί και ξηρούς καρπούς!

Καθηµερινά 10:00-23:00 & Παρ.-Κυρ. 10:00-01:00.

Μητροπόλεως 88, Τ. 2310 229398 

                                       Best In Travel Thessaloniki 2018

 

Best In Travel Thessaloniki 2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ