Το TripAdvisor κάθε χρόνο βραβεύει τα ξενοδοχεία που αποτελούν ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές και χειμερινές διακοπές. 25 μικρά ξενοδοχεία από την Ελλάδα κατάφεραν να πάρουν αυτή τη διάκριση κι εμείς σας παρουσιάζουμε 4 από αυτά.

Astra Suites, Σαντορίνη

Το Astra Suites είναι ένα φανταστικό ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι, έναν γαλήνιο οικισμό στη δυτική ακτή της Σαντορίνης. Το αποκαλούν το πιο γραφικό «μπαλκόνι» του νησιού και διαθέτει μια εκπληκτική θέα της Καλντέρας.

Η φανταστική θέα από το ξενοδοχείο Astra Suites.

- Advertisement -

Η φανταστική θέα από το ξενοδοχείο Astra Suites.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται 300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα κοντά στο ενετικό κάστρο. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα σας μαγέψει με την υπέροχη θέα του και τη μοναδική διακόσμηση των δωματίων του.

Νέο concept στη Σαντορίνη: Το απόλυτο island luxurious living πάει την πολυτελή διαμονή ένα ακόμη level up!(photos)

Στη διακόσμηση έχουν χρησιμοποιηθεί όμορφα χρώματα με κυρίαρχο το μπλε.

Στη διακόσμηση έχουν χρησιμοποιηθεί όμορφα χρώματα με κυρίαρχο το μπλε.

Saint Vlassis, Νάξος

Το ξενοδοχείο Saint Vlassis της Νάξου βρίσκεται μόλις 700 μέτρα από τη Χώρα και 400 μέτρα από τη διάσημη παραλία του Αγίου Γεωργίου. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα πιο πλούσια και νόστιμα μεσογειακά πρωινά και να κάνετε ήρεμες διακοπές γεμάτες με χαλάρωση και ξεκούραση.

Στα δωμάτια του Saint Vlassis θα βρείτε όμορφη διακόσμηση με έμφαση στα υλικά.Στα δωμάτια του Saint Vlassis θα βρείτε όμορφη διακόσμηση με έμφαση στα υλικά.

Τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα σε νησιώτικο στιλ συνδυάζοντας υλικά όπως το ξύλο και το μάρμαρο.

Τις εντυπώσεις βέβαια κλέβουν τα μπάνια του ξενοδοχείου.Τις εντυπώσεις βέβαια κλέβουν τα μπάνια του ξενοδοχείου.

Porto Veneziano…Η μαγεία της φιλοξενίας στην προκυμαία του παλιού λιμανιού στα Χανιά!(photos)

Aris Caves, Σαντορίνη

Σε αυτό το ξενοδοχείο θα βρείτε δωμάτια και σπιτάκια για 2 έως 5 άτομα. Η θέα είναι φανταστική και όλα τα δωμάτια είναι χτισμένα σε σπηλιές στην περιοχή της Οίας.

Το ξενοδοχείο Aris Caves είναι φτιαγμένο σε σπηλιές.Το ξενοδοχείο Aris Caves είναι χτισμένο σε διάφορα επίπεδα μέσα σε σπηλιές.

Πρόκειται για 7 ανεξάρτητα στούντιο, διαμερίσματα και μια σουίτα, εξοπλισμένα με όλα όσα θα χρειαστείτε για να απολαύσετε τις διακοπές σας στην πανέμορφη Σαντορίνη.

Για να φτάσετε στο ξενοδοχείο θα πρέπει να ανέβετε αρκετά σκαλοπάτια γι’ αυτό και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν προτείνεται για οικογένειες με παιδιά κάτω των 8 ετών αλλά και άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Η διακόσμηση στα δωμάτια είναι απλή αλλά πολύ όμορφη σε απαλούς γήινους χρωματισμούς.Η διακόσμηση στα δωμάτια είναι απλή αλλά πολύ όμορφη σε απαλούς γήινους χρωματισμούς.

Γαλλική Vogue : Τα 6 καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας για το 2017!(photos)

Ορίζοντες, Πράμαντα Τζουμέρκων. Υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα και το καλοκαίρι προτιμούν τους πιο χειμερινούς ορεινούς προορισμούς. Ειδικά αν μένετε μόνιμα σε κάποιο νησί και η παραλία είναι το δεύτερο σπίτι σας, τότε γιατί να μην ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία φέτος το καλοκαίρι; Οι Ορίζοντες είναι ένα φανταστικό ξενοδοχείο στα πανέμορφα Τζουμέρκα. Εκεί δε θα βρείτε θάλασσα, αλλά επιβλητικά βουνά που εκπέμπουν μια απίστευτη ενέργεια.

Μπορεί τα Τζουμέρκα να αποτελούν ιδανικό χειμερινό προορισμό αλλά αξίζουν πολύ και το καλοκαίρι.Μπορεί τα Τζουμέρκα να αποτελούν ιδανικό χειμερινό προορισμό αλλά αξίζουν πολύ και το καλοκαίρι.

Και αν δεν μπορείτε να διανοηθείτε καλοκαίρι χωρίς μπάνιο, τα Τζουμέρκα διαθέτουν πανέμορφα ποτάμια που πολύς κόσμος τα επιλέγει για τις βουτιές του.

Μέσα σε ένα δάσος από κέδρους και έλατα, σε υψόμετρο 1000μ, υπάρχει το ξενοδοχείο "Ορίζοντες Τζουμέρκων".Μέσα σε ένα δάσος από κέδρους και έλατα, σε υψόμετρο 1000 μ., υπάρχει το ξενοδοχείο “Ορίζοντες Τζουμέρκων”.

πηγή:spirossoulis.com

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ