Βραδυνή ξενάγηση στις Καρυάτιδες του Μουσείου Ακρόπολης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute συνεχίζουν τον κύκλο ξεναγήσεών τους στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

 Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης με την ομάδα να περπατάει προς το Μουσείο της Ακρόπολης έχοντας έτσι την ευκαιρία να το δούμε να λάμπει φωτισμένο κάτω από τον Αττικό ουρανό, μιας και το μουσείο θα είναι ήρεμο το απόγευμα, όταν πλέον οι περισσότεροι επισκέπτες θα έχουν αποχωρήσει.

Βραδυνή ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή!

Οι μύθοι γύρω από τις Καρυάτιδες, μικρά και μεγάλα μυστικά που θα αποκαλυφθούν, μέσω της ιστορίας όπου θα μας ταξιδέψει πολλές χιλιετίες πίσω.
Ελάτε να ανακαλύψουμε τα μυστικά των Καρυάτιδων που «ξαναγεννήθηκαν» με τη βοήθεια της τεχνολογίας του Μουσείου, και να θαυμάσουμε τις μετώπες του Παρθενώνα, τις κόρες, τους κούρους και τα χρωματιστά αγάλματα.

Διαβάστε ακόμα:  16 εκατομμύρια ξένοι τουρίστες επισκέφτηκαν την Τουρκία από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο παρά την πανδημία

Πόρτο Ράφτη: Το σημείο συνάντησης για all day & all night διασκέδαση με την απόλυτη θέα! (photos)

Παρασκευή 8 Ιουνίου, 19:00, Αφετηρία: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
Τερματισμός: Μουσείο Ακρόπολης, Διάρκεια Ξενάγησης: 1, 5 ώρες, Συνολική Διάρκεια Δράσης: 2 ώρες

Ταξιδεύουμε στην Αθήνα μέσα από 20 πανέμορφες φωτογραφίες (photos)

Κόστος ξενάγησης: 10 ευρώ /άτομο Παιδιά έως 15 ετών: 5/άτομο (με τη συνοδεία ενηλίκου)
Εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο Ακρόπολης: Ολόκληρο: 5ευρώ Μειωμένο: 3, Δωρεάν: Άνεργοι, Φοιτητές (με επίδειξη κάρτας ανεργίας/ φοιτητικής ταυτότητας)

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2103250341

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ