Με τη πρώτη ματιά πολλοί μπορεί να σκεφτείτε ‘’θα ήθελα να περάσω κι εγώ από κει’’. Μετά θα κοιτάξετε κάτω. Καλώς ήρθατε στο Caminito del Rey, το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου.

 

Υπάρχουν μέρη στο κόσμο όπου ακόμη και οι ντόπιοι αποτρέπουν τους επισκέπτες να τα επισκεφθούν λόγω της επικινδυνότητας τους.

- Advertisement -

20+1 εκπληκτικές εικόνες που δεν θα πιστεύετε ότι είναι αληθινές!

Πολλοί μπορούν να το εκλάβουν ως υπερβολή και εν τέλει να τολμήσουν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως δε θα έπρεπε. Οι ντόπιοι, αποτρέπουν τους ταξιδιώτες να διασχίσουν το Caminito del Rey και έχουν 100% δίκιο.

Κοιτάξτε στο πάνω μέρος αυτής της φωτογραφίας τους δύο αυτούς τολμηρούς ανθρώπους. Η παρουσία τους μπορεί να σας δώσει μία ιδέα του ύψους στο οποίο βρίσκεται το πολύ στενό μονοπάτι. Το πέρασμα μέσα από αυτό το εντυπωσιακό κατά τα άλλα τοπίο, ανεβαίνει έως και τα 700 μέτρα ύψος, με τη ψυχή των πεζοπόρων να κρέμεται από τον ουρανό.

Διαβάστε ακόμα:  Κόσμος: 15 πόλεις που μπορεί να πλημμυρίσουν μέχρι το 2030

Το τοπικό συμβούλιο, προσπαθεί να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να αναδημιουργήσει τη διαδρομή, όμως κάτι τέτοιο δε προβλέπεται μέχρι και το επόμενο έτος.

Κάθε λαός αντιλαμβάνεται την ομορφιά με άλλο τρόπο!18 γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο

Με τον καιρό όμως καταστράφηκε εν μέρει, με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα το πιο επικίνδυνο πέρασμα του κόσμου. Έχει μόλις ένα μέτρο πλάτος και σχεδόν κανένα σημείο για να πιαστείς, εκτός φυσικά από τους βράχους.

πηγή:alexiptoto.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ