H ισχύς εν τη ενώσει πάντα κάνει θαύματα, όπως στην περίπτωση της καταξιωμένης σεφ Ντίνας Νικολάου (ιδιοκτήτριας του εστιατορίου Evi Evan στο Παρίσι και τηλεοπτικής μαγείρισσας) και της επιχειρηματία Βούλας Ρακοπούλου, που από τον περασμένο Δεκέμβριο έφεραν άρωμα Μονμάρτης στο Χαλάνδρι!

Ο λόγος για το all day bistrot Chapeau, που και εμείς του βγάζουμε το καπέλο- όπως σημαίνει το όνομά του- για την girly touch διακόσμηση της designer Ειρήνης Κουρή, που απογειώνεται με ζωηρά χρώματα, παρεΐστικες γωνίες, ένα… χαλαρό μπαρ, αντικέ φωτιστικά και ράφια με λικέρ που λες και μας ανοίγουν παράθυρο στον ρομαντικό μικρόκοσμο της Αμελί…

Το καλύτερο περιβάλλον δηλαδή για να απολαύσουμε το πρωί καφέ, ντελικάτα ροφήματα και σπιτική λεμονάδα και λαχταριστά γλυκίσματα, ειδικά το κέικ τριαντάφυλλου και, βέβαια, τάρτες και ταρτίνες σε γλυκιά και αλμυρή εκδοχή που χωρούν μέσα τους τη μαεστρία της Ντίνας Νικολάου.

Δυναμικό παρών δίνει και το άρτι αφιχθέν petit bistrot menu με must taste το μπουτάκι πάπιας Γαλλίδας κονφί με καραμελωμένα κρεμμύδια και πατάτες με λαχανικά σοτέ, ενώ περίοπτη θέση στις προτιμήσεις έχει και η ακαταμάχητη charlotte που απολαμβάνουμε τα απογεύματα με ένα ποτήρι ημιαφρώδες κρασί!

Όλα αυτά σε συνδυασμό με γαλλικά ακούσματα μας ταξιδεύουν νοερά στο Παρίσι.

Info Σωκράτους 4Α, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6845300

πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ