Ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς, βραβεύτηκε η αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, Cobalt Air, από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Cobalt Air, το βραβείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αναγνωρίζεται και σε παγκόσμιο επίπεδο η δράση και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε στον ένα χρόνο λειτουργίας της, τόσο όσον αφορά την επέκταση των δραστηριοτήτωντης, όσο και στην προώθηση καινοτόμων υπηρεσιών.

- Advertisement -

Lufthansa: 288 προορισμοί σε 106 χώρες σε όλο τον κόσμο το χειμώνα 2017/18

O πρόεδρος της CAPA, Peter Harbison, στα πλαίσια της τελετής των Aεροπορικών Βραβείων Αριστείας, που διεξήχθησαν στις 12 Οκτωβρίου στο Λονδίνο, ανέφερε ότι ηCobalt Air κατάφερε σε μόλις ένα χρόνο παρουσίας στον τομέα των αερομεταφορών να εδραιωθεί στη συνείδηση του επιβατικού κοινού και να αναπληρώσει το κενό που άφησε η Cyprus Airways.

Έτσι θα ταξιδέψετε στη Νάπολη με 28€

Από τη μεριά του ο Διευθύνων Σύμβουλός της Cobalt Air, Andrew Madar, δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος, τονίζοντας ότι η μεγάλη αυτή διάκριση που έλαβε η εταιρεία καταδεικνύει την αφοσίωση και το πάθος, με το οποίο εργάζεται η οικογένεια της Cobalt, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.

πηγή:airnews.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ