Ανανεωµένο υποδέχεται φέτος τους επισκέπτες του στο Μικρό Χωριό, τo Country Club Hotel & Suites, το οποίο λειτουργεί πλέον κάτω από την «οµπρέλα» της Across Hotels & Resorts!

Country Club Hotel & Suites

- Advertisement -

Mε αισθητική και χαρακτήρα που εύκολα παραπέµπει σε chalet των Άλπεων –­µεγάλο του ατού βέβαια και το location ανάµεσα στα κατάφυτα βουνά της ευρυτανικής εξοχής– και facilities που ικανοποιούν ακόµα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, αποτελεί µια από τις καλύτερες επιλογές διαµονής της περιοχής!

Country Club Hotel & Suites

Τα δωµάτια και οι σουίτες του χαρακτηρίζονται από την κοµψή διακόσµηση που αναδεικνύει το παραδοσιακό στυλ αλλά και όλες τις ανέσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Country Club Hotel & Suites

Στις εγκαταστάσεις του περιλαµβάνονται επίσης εστιατόριο, bar, αίθουσα παιχνιδιών, συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 90 ατόµων και ένα cozy lounge µε τζάκι για µοναδικές στιγµές χαλάρωσης!

Country Club Hotel & Suites

Tip: Πρόκειται για µια από τις µεγαλύτερες µονάδες τις περιοχής και είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα destination hotel που «παντρεύει» αρµονικά την πολυτέλεια µε την παράδοση.

Info: Μικρό Χωριό, Τ. 22370 41582, www.countryclubhotel.gr

Πηγή: Icons Travellers 

Icons 137

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ