Σε απόλυτη αρµονία µε το φυσικό περιβάλλον της Ποταµιάς, µέσα σε ένα λιβάδι στην κοιλάδα του Καρπενησιώτη ποταµού «φωλιάζει» από το 2002 το συγκρότηµα Νηνεµία µε ένα πιο πρωτότυπο concept stay& play!

Από την Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]

Ninemia Stay & Play

Μόλις 7 χλµ. από το Καρπενήσι στον δρόµο προς Προυσό, ξεχωρίζει για τη family friendly φιλοσοφία του µε την προσωπική υπογραφή των ιδιοκτητών του, Αντώνη και Ντέµης! Αποτελείται από 6 ανεξάρτητες κατοικίες (2 εκ των οποίων µεζονέτες) που φιλοξενούν 3-8 άτοµα, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τον country style χαρακτήρα, την κοµψή διακόσµηση και όλες τις σύγχρονες ανέσεις!

Το φαράγγι στην Ευρυτανία που μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι!(photo)

Ninemia Stay & Play

Αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν την απόλυτη επαφή µε τη φύση, αφού στο κτήµα του θα κάνετε ιππασία, hiking και ποδηλασία, θα συµµετάσχετε σε workshops, θα παίξετε πινγκ-πονγκ, ποδοσφαιράκι ή µπάσκετ, ενώ τα πιτσιρίκια θα απολαύσουν µια βόλτα µε τα πόνυ και θα ξετρελαθούν µε τα ζωάκια της φάρµας!

Το Καρπενήσι ντυμένο στα… λευκά! Μοναδικές φωτογραφίες!

Ninemia Stay & Play

Η εµπειρία όµως απογειώνεται στο Newton Park, το πιο διασκεδαστικό πάρκο αναψυχής µε εκπαιδευτικό χαρακτήρα που δεσπόζει δίπλα στο ξενοδοχείο! Πρόκειται για το πρώτο science fun park στην Ευρυτανία που «ξεναγεί» µικρούς και µεγάλους µε µια σειρά παιχνιδιών και δραστηριοτήτων στον φανταστικό κόσµο της σύγχρονης επιστήµης! Είσοδος €6. Καθηµερινά εκτός Τρίτης & Πέµπτης 11:00-15:00 (χειµερινό ωράριο), 11:00-15:00 & 17:30-20:30 (καλοκαιρινό ωράριο). Tip: Το πρωινό στο ξενοδοχείο είναι χειροποίητο από την Ντέµη, ενώ οι επισκέπτες µπορούν να ψήσουν στα bbq και τον ξυλόφουρνο απολαµβάνοντας ένα µοναδικό πικ νικ!

Διαβάστε ακόμα:  Ευρυτανία: Το όμορφο χωριό της που είναι χτισμένο μέσα στο δάσος και έχει την καλύτερη θέα!

Εξόρμηση στο Καρπενήσι: Εκεί που η φύση πρωταγωνιστεί! (photos)

Ninemia Stay & Play

Info: Από €100 / δίκλινο µε πρωινό & δραστηριότητες (ιππασία, τρενάκι κ.ά.), €140 πακέτο µαζί µε τη συµµετοχή στα παιχνίδια του Newton Park (7ο χλµ. Ε.Ο. Καρπενησίου-Προυσού, τηλ. 22370 24614, κιν. 6944 841493, www.ninemia.gr, FB Ninemia Stay & Play). 

Όταν η γεύση γίνεται εμπειρία!Ταξιδεύουμε στην Ευρυτανία και σας αποκαλύπτουμε τα must do της περιοχής!

Ανακαλύψτε τις καλύτερες διευθύνσεις στο Καρπενήσι και τα χωριά της Ευρυτανίας στο Icons Travellers Οκτωβρίου!

Icons 136

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ