Σαν ένα cozy chalet, που εύκολα θα µπορούσε να «φωλιάζει» στις Άλπεις, αυτό το family run café λίγο έξω από τη Λιβαδειά στον δρόµο προς Αράχωβα είναι το ιδανικό για ένα… pit stop πριν ή µετά το ταξίδι σας!

- Advertisement -

Θα σας κερδίσει ήδη µε την πρώτη µατιά χάρη στο εντυπωσιακό κτήριό του, το οποίο σχεδιάστηκε πριν από 30 χρόνια από τον αρχιτέκτονα Παναγιώτη Τουλιάτο και µέχρι σήµερα αποτελεί ένα πρωτοποριακό έργο και µάλιστα αντικείµενο µελέτης για τους φοιτητές του Πολυτεχνείου!

couros livadia

Εδώ λοιπόν θα έρθετε από νωρίς για τον πρώτο καφέ της ηµέρας ή ένα ρόφηµα παρέα µε ένα κοµµάτι homemade τυρόπιτα ή σπανακόπιτα µε πλαστό φύλλο, που φτιάχνονται καθηµερινά στο εργαστήριό του, και θα ανανεώσετε το ραντεβού σας το βραδάκι για ένα λαχταριστό χειροποίητο γλύκισµα ή ένα ποτήρι κρασί! Στα συν το άνετο parking και ο εξωτερικός χώρος που το καλοκαίρι «µεταµορφώνεται», ενώ εδώ µπορείτε να οργανώσετε και εκδηλώσεις!

Highlight: «Bουλιάξτε» σε µια πολυθρόνα και διαβάστε το αγαπηµένο σας βιβλίο, ατενίζοντας το τοπίο από τα µεγάλα παράθυρα!

Info: Καθηµερινά (όλο τον χρόνο) 07:30-00:00.

4ο χλµ. Λιβαδειάς-Δελφών, Τ. 22610 81029 Couros cafe

- Advertisement -

Πηγή: Arachova magazine 2018

Kατεβάστε το εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ