Η Ελβετία είναι μια μικρή χώρα στο κέντρο των Άλπεων!Πολλές όμορφες λίμνες προσθέτουν επίσης μια καρτποσταλική εικόνα!Από τις τράπεζες έως τα βουκολικά αλπικά λιβάδια, η Ελβετία τα έχει όλα! Μα όλα όμως!

Το travelstyle.gr έψαξε,σύγκρινε και βρήκε την πιο συμφέρουσα προσφορά για ένα ταξίδι στην Ελβετία! Και μάλιστα “περνώντας” από τη Γενεύη– Ζυρίχη -Λουκέρνη,τη Βέρνη – Λωζάνη – Γκρυγιέρ, Μοντρέ, κάστρο Σιγιόν, Βεβέ – Καταρράκτες Ρήνου – Στάιν αμ Ράιν!Και όλα αυτά; Μόνο με 595€!

Αποτέλεσμα εικόνας για κάστρο Σιγιόν

Αποτέλεσμα εικόνας για κάστρο Σιγιόν

 

Τα 3 βασικά πράγματα που θα πρέπει να επισκεφτείτε και να θαυμάσετε στη Γενεύη…Αρχικά σίγουρα να επισκεφτείτε τη λίμνη της Γενεύης! Αποτελεί από τις ομορφότερες  όψεις της πόλης και συνδυάζει το απαράμιλλο σκηνικό των Άλπεων όταν καλύπτονται από χιόνι….

Ζυρίχη: Μια πόλη που έχει πολλά να δεις! Εμείς σου βρήκαμε τις πιο…εναλλακτικές επιλογές!

Αποτέλεσμα εικόνας για λίμνη γενεύης

Κατόπιν,μην παραλείψετε επίσης να δείτε τον Βοτανικό Κήπο της Γενεύης!( Jardin Botanique)

Αποτέλεσμα εικόνας για Jardin Botanique geneve

Νοτιοανατολικά από την Ariana, ανάμεσα στη λεωφόρο De la Paix και το Chemin de l’Impératrice, θα βρείτε τον βοτανικό κήπο της Γενεύης, που ιδρύθηκε το 1902 για να αντικαταστήσει έναστο Parc des Bastions. Τα θερμοκήπια και οι κήποι καλύπτουν περίπου 28 εκτάρια και διαθέτουν περισσότερα από 12.000 είδη φυτών και δέντρων.

Ελβετία: Οι must visit προορισμοί της πιο καρτποσταλικής χώρας!

Το μουσείο Ιστορίας και Τέχνης ( Musée d’Art et d’Histoire)

Αποτέλεσμα εικόνας για Musée d'Art et d'Histoire

Ένα από τα τρία μεγαλύτερα μουσεία της Ελβετίας, το Musée d’Art et d’Histoire της Γενεύης οφείλει τις εξαιρετικές του συλλογές στη συγχώνευση αρκετών περιφερειακών μουσείων, με επιπλέον δωρεές από ιδιωτικούς συλλέκτες.

Το αποτέλεσμα καλύπτει τα πεδία εφαρμοσμένης τέχνης και αρχαιολογίας, με συλλογή όπλων, θησαυρούς ελληνικής και ρωμαϊκής τέχνης, αρχαιότητες της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου, ρωμαϊκή και ετρουσκική κεραμική και αιγυπτιακή τελετή τέχνης.

Η προσφορά είναι από την pyramis travel,διάρκειας 5 ημερών και με αναχωρήσεις 06/04 & 24/05!

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα…
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για κρατήσεις δείτε εδώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ