Η Summer Rayne Oakes ζει σε μια αστική ζούγκλα – κυριολεκτικά – αφού έχει γεμίσει το περίπου 110 τετραγωνικών μέτρων σπίτι της στο Williamsburg του Μπρούκλιν, με περισσότερα από 500 διαφορετικά είδη βοτάνων και λουλουδιών, φρούτων και λαχανικών.

Η περιβαλλοντολόγος και συλλέκτης εντόμων και μοντέλο, δηλώνει ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει στη Νέα Υόρκη είναι να γεμίσει το περιβάλλον της με φυτά. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έκανε ακριβώς αυτό.

Κάθε δωμάτιο του διαμερίσματος της είναι γεμάτο με πρασινάδα. Μάλιστα, το υπνοδωμάτιο της, συνδέεται με ένα σύστημα άρδευσης, ενώ διαθέτει και πολλές μικρές κρεμαστές γλάστρες παντού.

- Advertisement -

Το μπάνιο της είναι γεμάτο με παχύφυτα που ζουν μέσα στο καζανάκι και τα παράθυρα της, λειτουργούν σαν υποδοχείς μικρού θερμοκηπίου, που συγκρατούν το “κατάλληλο φως” για τα βότανα.

Φρενίτιδα: Το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στη Κέρκυρα & έχει προκαλέσει πανικό με πάνω από 1 εκατ. προβολές στο YouTube!!!

Η νεαρή γυναίκα, διαθέτει ακόμα και έναν ολόκληρο κήπο λαχανικών μέσα στην ντουλάπα της! Η ίδια λέει ότι μπορεί η συγκάτοικος της να μετακόμισε 6 χρόνια πριν, όμως εκείνη αντιλήφθηκε μόλις λίγους μήνες πριν το μέρος σαν δικό της.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάει και να αγοράσει ένα φυτό, το οποίο ήταν ένας φίκος 1,5 μέτρου, ο οποίος σήμερα φτάνει σχεδόν τα 4,5 μέτρα. Όταν ο πατέρας της βγήκε στη σύνταξη, έφτιαξαν μαζί τον πρώτο “κήπο στο σπίτι”. Σιγά σιγά έβαλε και βότανα και λαχανικά, αλλά επειδή δεν είχε χώρο κάπου έξω, αποφάσισε να κάνει κήπο την ντουλάπα της. Δείτε το αξιοθαύμαστο διαμέρισμα της στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω:

Deco tips :Μυστικά για να είναι το σπίτι σας πάντα τακτοποιημένο και καθαρό!

Deco: Η πέτρινη πολυτελής βίλα της Μπριζίτ Μπαρντό!Μιας από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο…

Πηγή:E-Radio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ