Ανακαινίστηκε, διατήρησε την κομψότητά του, ανανέωσε το design του, εξελίχθηκε τεχνολογικά και είναι έτοιμο να σε φιλοξενήσει για να περάσεις μερικές από τις πιο όμορφες νύχτες της ζωής σου.

Είναι γνωστό πως το Ritz στο Παρίσι εκτός από ξενοδοχείο ήταν και το «σπίτι»της Κοκό Σανέλ, καθώς η πολυτέλεια, η χάρη και η φινέτσα του είχε μαγέψει από τότε την «Πρώτη Κυρία» της μόδας.

Αδιανόητο: Δείτε πόσο νοικιάζεται η σουίτα της Κοκό Σανέλ

Οι επιχρυσωμένοι καθρέφτες, οι ασημένιες πινελιές, η τέλεια αναλογία λευκού και μαύρου χρώματος ήταν τα χαρακτηριστικά που έκαναν την Coco Chanel να μην μπορεί να φύγει από εκεί.

Και επειδή η Coco Chanel ήταν γνωστή για την έντονη προσωπικότητά της, η ίδια δεν δίστασε να φέρει την δική της μικρή περιουσία στην σουίτα, όπως πορτραίτα, σκίτσα, φωτογραφίες, έπιπλα, χρυσούς καθρέφτες κτλ.

«Το Ritz είναι το σπίτι μου» είχε πει σε κάποιους επισκέπτες οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι από τους κρυστάλλινους πολυελαίους και την συλλογή της έργων τέχνης.

Αδιανόητο: Δείτε πόσο νοικιάζεται η σουίτα της Κοκό Σανέλ

Ερχόμενοι στο σήμερα, το ιστορικό ξενοδοχείο το οποίο μεταξύ άλλων έχει φιλοξενήσει την Μαρία Κάλλας, τον Τσάρλι Τσάπλιν, τον συγγραφέα Μαρσέλ Προυστ κτλ. δεν θα μπορούσε να μην έχει κρατήσει την προσωπική πινελιά της σχεδιάστριας στην σουίτα που έμενε τότε.

Αν θέλεις,λοιπόν, να περάσεις κι εσύ μία βραδιά στο μέρος που πέρασε η Coco Chanel 34 χρόνια, τότε μπορείς να το νοικιάσεις με την τιμή για ένα βράδυ να ξεκινά από τα 18.000 ευρώ. Ακριβό, αλλά σίγουρα απίστευτα φινετσάτο!

Αδιανόητο: Δείτε πόσο νοικιάζεται η σουίτα της Κοκό Σανέλ

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ