Πολλά νέα μας επιφυλάσσει και φέτος το νησί των Ανέμων και μάλιστα ένα από αυτά φέρει την υπογραφή ενός branded συμβόλου του Μυκονιάτικου beachlife που θα βάλει στον πειρασμό τους αμετανόητους shopaddicted στην κοσμοπολίτικη Ψαρρού!

Από τον Γιώργο Λ.Παπαχατζή ([email protected])

Το διάσημο Νammos έχοντας αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο beachlife και το γαστρονομικό χάρτη της Μυκόνου αλλά και από φέτος και στις Γαλλικές Άλπεις (με το νέο «Nammos at the Top of the World», που έκλεψε την παράσταση μερικές εκατοντάδες μέτρα από την κοσμοπολίτικη Κουρσεβέλ), φέτος έρχεται αν σφραγίσει και το πεδίο του shopping εγκαινιάζοντας ένα ολοκαίνουριο εμπορικό κέντρο στην Ψαρρού, το Νammos Mall με την υπογραφή  της τριανδρίας των άοκνων ιδιοκτητών του, Ζαννή Φραντζέσκου, Κωνσταντή Κουσαθανά και Σάμι Ιμπραήμ.

Όπως βλέπουμε και στο video που μετέδωσε το Mykonos Live TV οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις και η Ψαρρού έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.

https://youtu.be/fCMqe7OwBcE

Το νέο εμπορικό κέντρο θα διαθέτει πολυτελείς εγκαταστάσεις με καταστήματα επώνυμων ρούχων, αξεσουάρ, έργα τέχνης ακόμα και υπόγειο parking. Το νέο εγχείρημα αναμένεται να προσελκύσει σύσσωμους τους shopaddicted και τους fashionistas Έλληνες και ξένους, ενώ παράλληλα ανεβάζει και άλλο τα standards της Ψαρρού.

Μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση, μάθετε τα πάντα για τη Μύκονο κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν το Best in Τravel Mykonos 2016 απλά με ένα κλικ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ