Περισσότερους από 500.000 followers στο Instagram, 544.000 likes στη σελίδα του στο facebook, 1000 φωτογραφίες και μία δύναμη που σαρώνει τα social media. Το πιο  δημοφιλές ξενοδοχείο στον κόσμο είναι το Dubai’s Burj Al Arab, όπως αποκαλύπτει η telegraph.

Το πολυτελές κατάλυμα έχει ύψος 321 μ. και κατατάσσεται ως το τέταρτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα τεχνητό νησί, 280 μέτρα ανοιχτά της παραλίας Τζουμέιρα και ενώνεται με την ξηρά μέσω τοξωτής γέφυρας.

 Η κατασκευή διήρκεσε μόλις πέντε χρόνια και τα εγκαίνια έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 1999. Παρά το μέγεθός του, διαθέτει μόνο 28 διώροφα επίπεδα, συνολικής χωρητικότητας 207 σουιτών.

Η μικρότερη τέτοια σουίτα καταλαμβάνει έκταση 169 τ.μ., ενώ η μεγαλύτερη διαθέτει 780 τ.μ. Τα περισσότερα δωμάτια είναι διακοσμημένα έτσι ώστε να αντιπαραβάλλεται η δύση με την ανατολή, ενώ τα λουτρά διαθέτουν περίτεχνα μωσαϊκά.

Δείτε το κτίριο που έχει «παραλύσει» τα social media παγκοσμίως (Photos)

Δείτε το κτίριο που έχει «παραλύσει» τα social media παγκοσμίως (Photos)Δείτε το κτίριο που έχει «παραλύσει» τα social media παγκοσμίως (Photos)Δείτε το κτίριο που έχει «παραλύσει» τα social media παγκοσμίως (Photos)Δείτε το κτίριο που έχει «παραλύσει» τα social media παγκοσμίως (Photos)Δείτε το κτίριο που έχει «παραλύσει» τα social media παγκοσμίως (Photos)Δείτε το κτίριο που έχει «παραλύσει» τα social media παγκοσμίως (Photos)Δείτε το κτίριο που έχει «παραλύσει» τα social media παγκοσμίως (Photos)

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ