Σύγχρονα χρηστικά αντικείμενα με έμπνευση ελληνική γίνονται έργα από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και σας περιμένουν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη για να τα ανακαλύψετε πριν ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μουσείο Μπενάκη

 

Με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του σύγχρονου ελληνικού design, η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα διοργανώνει έκθεση με τίτλο “BEWARE OF GREEKS-Contemporary greek designers”, στο κεντρικό φουαγιέ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, 16-20 Οκτωβρίου 2017.

City Break στη Σαντορίνη!!!Διαμονή με 159€/άτομο από Αθήνα για 3 μέρες!!!

Στην έκθεση συμμετέχουν Έλληνες σχεδιαστές που ζουν, εργάζονται και παράγουν στην Ελλάδα, καθώς και φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Καρδίτσας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μουσείο Μπενάκη

Κοινή αναφορά για όλες τις συμμετοχές είναι η δημιουργία σύγχρονων χρηστικών αντικειμένων εμπνευσμένα από την παράδοση και την ελληνική πραγματικότητα. Για την επιλογή των φοιτητών-εκθετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνεται έκθεση με τις προτάσεις των δημιουργών στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρα 6 μμ.

Πολύ γνωστός Έλληνας εφοπλιστής αγόρασε 2+1 βίλες αξίας 120.000.000€ στη Βουλιαγμένη!Δεν πάει το μυαλό σας ποιος!

Τα έργα που θα επιλεγούν, θα συμπεριληφθούν στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο και οι δημιουργοί τους θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Σκοπός των εκδηλώσεων που διοργανώνει η κυρία Σοφία Σακοράφα είναι η στήριξη των νέων δημιουργών και η ενίσχυση της εξωστρέφειας της σύγχρονης ελληνικής δημιουργικής επιχειρηματικότητας σε έναν τομέα που αναπτύσσεται δυναμικά σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και τους συμμετέχοντες εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ