Διαγωνισμός Anthemion House - Καβάλα

Σε ένα ανακαινισμένο κτήριο του 1927, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, βρίσκουμε ένα μικρό ξενοδοχείο πολυτελείας, που αποτελεί μια καινοτόμο πρόταση διαμονής!

Anthemion House, Καβάλα, εξωτερικό μέρος

Το «Anthemion House», που πήρε το όνομά του από τα γύψινα ανθέμια που υπάρχουν στο κτίσμα , διαθέτει 7 προσεγμένες σουίτες, υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ τα έπιπλα που διακοσμούν τόσο τα δωμάτια όσο και τους κοινόχρηστους χώρους είναι χειροποίητα.

Anthemion House, Καβάλα

Στα facilities περιλαμβάνονται θέση στάθμευσης, ποδήλατο για την κίνηση μέσα στην πόλη, γυμναστήριο αλλά και συσκευή κινητού τηλεφώνου!

Anthemion House, Καβάλα

Highlight το πλούσιο πρωινό! Απολαύστε παραδοσιακό ελληνικό πρωινό με προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς.

Anthemion House, Καβάλα

Η διανυκτέρευση στο υπέροχο «Anthemion House» κοστίζει από 86€/βράδυ με πρωινό, αλλά ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ του διαγωνισμού μας θα κερδίσει τρεις (3) διανυκτερεύσεις, για δύο άτομα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αρκεί να λάβετε μέρος!

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό:
1. Kάντε like στη σελίδα του Facebook του Travelstyle.gr και του
The Anthemion House.
2. Γράψτε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post κάνοντας 
tag στο σχόλιο αυτό έναν ή περισσότερους φίλους σας.

Ο Διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 20/03/2019 μέχρι και 31/03/2019. Ο νικητής, που θα προκύψει από τα σχόλια του facebook post του διαγωνισμού, θα ανακοινωθεί την Tρίτη 01/04/2019!

- Advertisement -

*Η περίοδος χρήσης του δώρου ξεκινάει μετά τη λήξη του διαγωνισμού, κατόπιν επικοινωνίας και διαθεσιμότητας του καταλύματος.

*Η διαμονή δεν μπορεί να γίνει σε υψηλή περίοδο όπως γιορτές, αργίες, τριήμερα, Πάσχα κ.α.

Info:
Κολοκοτρώνη 7, Καβάλα, Τ. 251 021 1711

Διαβάστε ακόμα:  Ο παραδοσιακός ξενώνας La Moara στο Νυμφαίο είναι αυτό που ψάχνεις

Μάθετε περισσότερα για το «Anthemion House» στη σελίδα του στο facebook, The Anthemion House.

Anthemion House, Καβάλα - κρεβάτι

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό «Anthemion House» συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού (newsletter). Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε  τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη «Anthemion House» για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους  πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού  στην ιστοσελίδα «travelstyle.gr», ιδιοκτησίας της  DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου. 
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ