διαγωνισμός

Στις παρυφές του Ταΰγετου, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, θα βρείτε τo Ilaeira Mountain Resort, μια πρόταση διαμονής 5 αστέρων!

Το συγκρότημα αποτελείται από 3 βίλες, 8 ιδιωτικές κατοικίες και 4 σουίτες, όλες με εκπληκτική θέα και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Κάθε δωμάτιο έχει ένα ξεχωριστό concept με τη διακόσμηση να αντανακλά το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών!

Οι γευστικές προτάσεις του εστιατορίου αλλά και τα cafe-bars του, ολοκληρώνουν την ιδιαίτερη εμπειρία φιλοξενίας. Ηighlight αποτελεί το λαχταριστό πρωινό σε μπουφέ, με χειροποίητες νοστιμιές, εξ ολοκλήρου από τοπικά προϊόντα, και επιλογές παραδοσιακές αλλά και intercontinental, που καλύπτουν κάθε γούστο! Οι χώροι του ενδείκνυνται και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις!

Extra tips:

  • Η περιοχή προσφέρει μαγευτικές ορειβατικές διαδρομές για έμπειρους περιπατητές αλλά και μη, γι’ αυτό και το ξενοδοχείο διοργανώνει upon request ανάβαση στην κορυφή του Προφήτη Ηλία.
  • Οι μαρμελάδες αλλά και τα γλυκά κουταλιού είναι χειροποίητα, από φρούτα και καρπούς που καλλιεργούνται στο κτήμα του! Επιβάλλεται να τα δοκιμάσετε!

Οι τιμές είναι άκρως φιλικές (€165/βίλες, από €120/κατοικίες και από €100/ οι σουίτες) αλλά εσείς μπορείτε να κερδίσετε δύο διανυκτερεύσεις, για δύο άτομα, δωρεάν αρκεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι like στην σελίδα του facebook Ilaeira Mountain Resort, follow στο Instagram ilaeira_mountain_resort, και να στείλετε email στο [email protected] με θέμα «Ilaeira Mountain Resort» και στο περιεχόμενο του να αποδεχτείτε τους όρους του διαγωνισμού για την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12/03/2019!

*O νικητής είναι η Αναστασία Κατούφα!

- Advertisement -

Η παραπάνω κράτηση θα γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με το ξενοδοχείο και διαθεσιμότητας.

*Η διαμονή δεν μπορεί να γίνει σε υψηλή περίοδο όπως γιορτές, αργίες, τριήμερα, Πάσχα κ.α., καθώς και μετά τις 31 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα:  Ξενώνας Αργυρώ: Παραδοσιακή φιλοξενία στο Νυμφαίο

Info:
Τόριζα, Όρος Ταΰγετος, Τ. 27310 35515, ilaeira-resort.gr

Μάθετε περισσότερα για το Ilaeira Mountain Resort στο site και τα social media του:
FB: Ilaeira Mountain Resort, Instagram: ilaeira_mountain_resort, Site: ilaeira-resort.gr

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό «Ilaeira Mountain Resort» συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού (newsletter). Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε  τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη «Ilaeira Mountain Resort» για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους  πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού  στην ιστοσελίδα «travelstyle.gr», ιδιοκτησίας της  DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου. 
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]
.

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ