Οι γιορτές φτάνουν σε λίγες μέρες. Το travelstyle.gr έχει εντοπίσει τους 12 ιδανικούς προορισμούς εντός Ελλάδας + έναν προορισμό – έκπληξη στο εξωτερικό για εσάς και σας τους παρουσιάζει.

Με βασικό μας μέλημα τις ιδανικές οικονομικές προϋποθέσεις για εσάς, σε συνδυασμό με την κορυφαία δυνατή ποιότητα, σας παραθέτουμε 12+1 ξενοδοχειακούς προορισμούς σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας και όχι μόνο, που θα σας χαρίσουν τις ομορφότερες, εορταστικές στιγμές της ζωής σας!

Δείτε τις προτάσεις στο travelstyle.gr

1) Λιτόχωρο Πιερίας – Dion Palace Luxury Resort & Spa

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα στο Λιτόχωρο Πιερίας στο πολυτελές Dion Palace Luxury Resort & Spa με 298€ για 4 ημέρες – 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 6 ετών! Διατίθεται και προσφορά για την Πρωτοχρονιά!

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

2) Καλαμπάκα – Grand Meteora Hotel

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα στο 4* Grand Meteora Hotel με 239€ για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, Ρεβεγιόν και Εορταστικό Δείπνο ανήμερα σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τα Μετέωρα.

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

3) Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής – Porto Carras Meliton

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής στο 5* Porto Carras Meliton με 498€ για 4 ημέρες – 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με golf view και υπέροχη εξυπηρέτηση. Η προσφορά διατίθεται για την Πρωτοχρονιά και των Φώτων.

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

4) Καστελλόκαμπος Πάτρας – Airotel Achaia Beach

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στον Καστελλόκαμπο Πάτρας στο 4* Airotel Achaia Beach με 230€ για 2 ή με 318€ για 3 διανυκτερεύσεις με Πλήρη Διατροφή με κρασί σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Προσφέρεται Εορταστικό Ρεβεγιόν Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων συνοδεία μουσικής για γλέντι και χορό!

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

5) Ξάνθη – Z Palace & Congress Center

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα στην Ξάνθη στο 5* Z Palace & Congress Center με 374€ για 3 διανυκτερεύσεις με Πλήρη διατροφή σε πλούσιο μπουφέ με κρασί και αναψυκτικά σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Εορταστικά Δείπνα Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων με διασκέδαση από Dj! Διατίθεται πρόταση διαμονής και για την Πρωτοχρονιά!

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

6) Ιωάννινα – Du Lac Hotel Congress Center & Spa

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στα Ιωάννινα στο 5* Du Lac Hotel Congress Center & Spa με 530€ για 4 ημέρες – 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή, ξενοδοχείο με καταπληκτική θέα για κάθε επισκέπτη και μία εμπειρία που αναμένεται να μείνει αξέχαστη σε όποιον την επιλέξει για τις γιορτές.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

7) Ίσθμια Κορινθίας – King Saron

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στο 4* King Saron στα Ίσθμια Κορινθίας με 304€ για 2 ή 416€ για 3 ή 516€ για 4 διανυκτερεύσεις με Πλήρη Διατροφή και διπλά Εορταστικά Ρεβεγιόν παραμονές και ανήμερα με ζωντανή μουσική από τους Ελένη Δήμου, Θάνο Ολύμπιο και την 5μελή ορχήστρα του Μιχάλη Κουμιώτη!

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

8) Κύμη Εύβοιας – Kymi Palace

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στην Κύμη Εύβοιας στο Kymi Palace με 275€ για 4 ημέρες – 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (πλούσιο πρωινό και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 6 ετών ή 1 παιδί έως 12 ετών!

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

 

9) Τρίκαλα – Aeton Melathron

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!

Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στα Τρίκαλα στο 4* Aeton Melathron με 480€ για 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες! Δυνατότητα διαμονής περισσότερων ατόμων! Εορταστικό Ρεβεγιόν σε μπουφέ την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

 

10) Ιωάννινα – Essence Contemporary Living Hotel

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στο 4* Essence Contemporary Living Hotel στα Ιωάννινα με 430€ για 3 ή 530€ για 4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Προσφέρεται Εορταστικό Ρεβεγιόν την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

11) Παραλία Κατερίνης – Cosmopolitan Hotel & Spa

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα – Θεοφάνεια στην Παραλία Κατερίνης στο 4* Cosmopolitan Hotel & Spa με 100€ ανά διανυκτέρευση με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών! Προσφέρεται Εορταστικό Ρεβεγιόν Παραμονή Χριστουγέννων με μενού σερβιριστό και ζωντανή μουσική!

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

12) Καλαμπάκα – Orfeas Hotel

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά στην Καλαμπάκα στο Orfeas Hotel με 169€ για 3 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, Ρεβεγιόν και Εορταστικό Δείπνο ανήμερα σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τα Μετέωρα.

Διαβάστε περισσότερα και κλείστε και δωμάτια ΕΔΩ

 

13) Borovets στη Βουλγαρία – Rila Hotel

Ετοιμάστε βαλίτσες: 12+1 οικονομικές προτάσεις για εορταστικές αποδράσεις!Χριστούγεννα στo Borovets στη Βουλγαρία, στο 4* Rila Hotel με 500€ για 4 ημέρες – 3 διανυκτερεύσεις με Πλήρη Διατροφή (πρωινό, γεύμα και δείπνο σε μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο για 2 ενήλικες! Δωρεάν ποτό κατά την διάρκεια των γευμάτων! Η προσφορά διατίθεται και για την Πρωτοχρονιά.

Δείτε περισσότερα και κλείστε δωμάτια ΕΔΩ

 

Δείτε περισσότερες προσφορές και ενημερωθείτε για κάθε “απόδρασή” σας, στο xenodoxeio.gr

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ