Δωρεάν διακοπές με διαμονή και διατροφή σε σπίτι με αντάλλαγμα πρακτική εξάσκηση γλώσσας. Είναι η νέα παγκόσμια τάση που απειλεί να εκτοπίσει την κυριαρχία της Airbnb -αφού δεν υπάρχει καμία οικονομική ανταλλαγή- ιδανική για όσους έχουν χαμηλό budget στο ταξίδι και θέλουν να ζήσουν σαν ντόπιοι. Το “νόμισμα” στην προκειμένη περίπτωση για δωρεάν διακοπές είναι η γνώση μίας ξένης γλώσσας.

Πιο απλά για δωρεάν διακοπές, δεν γίνεται. Ο ταξιδιώτης έχει δωρεάν διαμονή, σπιτικό φαγητό, επαφή με τους ντόπιους και ο οικοδεσπότης έχει μία μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσει το επίπεδο μίας ξένης γλώσσας με έναν ομιλητή στο σπίτι του χωρίς πίεση. Υποδεχτείτε την μόλις ενός έτους TalkTalkBnb -ή “το Airbnb της γλώσσας”, όπως έχει επικρατήσει στο εξωτερικό. Κάτι ανάμεσα σε Airbnb και Couchsurfing.

Οι 9+1 must go προορισμοί στον κόσμο αν είσαι ακόμα εργένης!Δες που πρέπει να πας και θα μας θυμηθείς!

- Advertisement -

Αποτέλεσμα εικόνας για TalkTalkBnb

Ο ιδρυτής της Hubert Laurent, πήρε την ιδέα όταν η κόρη του Noemie τον ρώτησε αν θα μπορούσαν να μετακομίσουν για ένα χρόνο στην Αγγλία για να μάθει καλύτερα αγγλικά. Η απάντηση ήταν όχι. Ωστόσο, η οικογένεια θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν Αγγλο για ένα χρόνο, σκέφτηκε ο Hubert Laurent.

LOCAL SECREΤ Σε αυτή την αυθεντική ταβερνούλα στη Μύκονο θα γευτείτε τίμια παραδοσιακή κουζίνα!

Τί είναι

Η TalkTalkBnb, είναι ήδη γεγονός και συνδέει εντελώς δωρεάν τους «οικοδεσπότες» που θέλουν να βελτιώσουν τις ξένες γλώσσες, με τους «ταξιδιώτες» -επί το πλείστον νέους φοιτητές- που θέλουν να επισκεφθούν έναν προορισμό χωρίς να ξοδέψουν αρκετά χρήματα και να ζήσουν σαν ντόπιοι. Είναι μια συνεργατική πλατφόρμα που θα σας ενθουσιάσει γιατί όλα είναι δωρεάν και πανεύκολα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε (που δεν θα σας πάρει περισσότερο από ένα λεπτό) ως “ταξιδώτης” ή ως “οικοδεσπότης”.

Αποτέλεσμα εικόνας για TalkTalkBnb

Πως λειτουργεί

Ως «ταξιδιώτης» αναφέρετε στο προφίλ σας τον προορισμό που θέλετε να επισκεφθείτε, την μητρική σας γλώσσα και τις υπόλοιπες γλώσσες που μιλάτε και ως «οικοδεσπότης», το όνομα της πόλης που θα προσφέρετε διαμονή, την γλώσσα που θέλετε να “φρεσκάρετε”, ενώ θα περιγράψετε και το ακίνητο. Η δωρεάν πλατφόρμα -που λειτουργεί σχεδόν σαν ένα κοινωνικό δίκτυο- στον ένα χρόνο λειτουργίας της έχει πάνω από 30.000 εγγεγραμμένους χρήστες από 130 χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ