Αν σας τρομάζουν τα ταξίδια με αεροπλάνο, μια νέα εφαρμογή έρχεται για να σας δώσει τη λύση και να καθησυχάσει τους φόβους σας, υπολογίζοντας για εσάς και πριν από εσάς τις πιθανότητες που έχει το αεροσκάφος στο οποίο βρίσκεστε να πέσει!

- Advertisement -

Η νέα εφαρμογή ονομάζεται «Am I Going Down?» και υπολογίζει την πιθανότητα συντριβής ενός αεροσκάφους, σε μια προσπάθεια –σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline– να καθησυχάζει τους τρομαγμένους επιβάτες.

Οδηγός διαδικτυακής κράτησης ξενοδοχείου: Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε όταν κλείνετε δωμάτιο μέσω ίντερνετ

Αποτέλεσμα εικόνας για Am I Going Down?»

Την εφαρμογή δημιούργησε η εταιρεία Vanilla Pixel. Οι δημιουργοί της χρησιμοποιούν πραγματικά στατιστικά στοιχεία πτήσεων για να αναλύσουν την ασφάλεια μιας πτήσης.

Για ζευγάρια: Πόσο καλό (ή κακό) κάνουν τα ταξίδια στη σχέση μας τελικά;

Αν λοιπόν πετάτε με ένα Boeing 777 της Cathay Pacific από το Χονγκ Κονγκ στο Λος ¶ντζελες, υπάρχει 1 πιθανότητα στις 4.068.434 να πέσει το αεροσκάφος σας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

5 ταξιδιωτικά tips και ένας οδηγός από τον Τάσο Δούση για οικονομικά ταξίδια

Σύμφωνα με την ίδια εφαρμογή, αν πετάτε με αεροπλάνο κάθε μέρα για τα επόμενα 11.146 χρόνια είναι σχεδόν απίθανο να βιώσετε έστω και ένα περιστατικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Am I Going Down?»

Η εφαρμογή προς το παρόν είναι διαθέσιμη στο iTunes και σε iPhone, iPad και iPod Touch, ενώ στο μέλλον αναμένεται να ετοιμαστεί και η Android εκδοχή της.

Οι εταιρείες έχουν τα μυστικά τους: Η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για να κλείσετε φτηνό αεροπορικό εισιτήριο

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ