Eίναι πέντε και είναι και super ιδέες για εξορμήσεις για εσάς και τη παρέα σας στη φύση! Μάλιστα θα ζήσετε στιγμές γεμάτες αδρεναλίνη στην Αθήνα ή στη φύση γύρω της.

 

Να κάνετε snowboard στον Παρνασσό

Αποτέλεσμα εικόνας για snowboard στον Παρνασσό
Ακόμα κι αν δεν ξέρετε ή δεν έχετε εξοπλισμό, μπορείτε να κάνετε μαθήματα και να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Μία ώρα μαθήματος ξεκινά από τα 20€, αν είστε τουλάχιστον τρία άτομα, ενώ το ημερήσιο πάσο στο χιονοδρομικό κέντρο στοιχίζει 25€. Μάθετε περισσότερα εδώ και δείτε περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα για να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει εδώ.

Οι 4 ιδανικοί (και κοντινοί) προορισμοί για να αποδράσετε την Καθαρά Δευτέρα

Να γλιτώσετε από ένα δωμάτιο απόδρασης

Αποτέλεσμα εικόνας για δωμάτιο απόδρασης
Από τα πιο καλοφτιαγμένα και καλο…βαθμολογημένα από όσους το έχουν δοκιμάσει δωμάτια απόδρασης είναι το The Prison στην Καλλιθέα.

Η υπόθεσή του είναι η εξής: «Η απόφαση του δικαστήριου για τη συμμορία σας ήταν οριστική και αμετάκλητη: Ισόβια κάθειρξη. Υπάρχει όμως μια τελευταία ελπίδα. Ένας διεφθαρμένος φύλακας του σωφρονιστικού ιδρύματος υψίστης ασφαλείας στο οποίο θα μεταφερθείτε, έχει βοηθήσει στο παρελθόν εγκληματίες να δραπετεύσουν, λαμβάνοντας το ανάλογο αντίτιμο. Το σχέδιό του περιλαμβάνει κωδικοποιημένα όλα τα βήματα της απόδρασης ώστε να μην το αντιληφθούν οι υπόλοιποι φύλακες. Κατόπιν συνεννόησης μαζί του, γνωρίζετε ότι θα έχετε μόνο λίγη ώρα στη διάθεσή σας, όπου δε θα υπάρχουν άλλοι φρουροί παρόντες να σας εμποδίσουν να αποδρασετε. Μπορείτε να τα καταφέρετε;»

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για παρέες 2-6 ατόμων, διαρκεί 80 λεπτά και στοιχίζει από 14 ως 20€ ανά παίκτη, αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων.

Άνετη διαμονή σε πετρόχτιστα σπιτάκια της Airbnb σε ονειρικούς προορισμούς της Ελλάδας

Να κάνετε ράφτινγκ

Αποτέλεσμα εικόνας για ράφτινγκ
Κι όμως, υπάρχουν ποτάμια κατάλληλα για rafting μια ανάσα από την Αθήνα. Ο Λούσιος και ο Αλφειός της Ορεινής Αρκαδίας είναι τέτοιες περιπτώσεις. Απέχουν λιγότερο από δύο ώρες μακριά, και η Trekking Hellas αναλαμβάνει να μας υποδεχτεί και να μας δείξει τα μυστικά, για να κωπηλατήσουμε ανάμεσα από συναρπαστικά περάσματα, γέφυρες και φυσικά εμπόδια. Το «καθαρό» rafting διαρκεί περί τις 2 ώρες, ολόκληρη η εξόρμηση περί τις 4 και στοιχίζει 40€ το άτομο. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Να πάτε για paintball στην Αττική

Αποτέλεσμα εικόνας για paintball στην Αττική
Μάσκες, όπλα, σφαίρες γεμάτες χρώμα και πολύ κυνηγητό στρατηγικής περιλαμβάνει μια «παρτίδα» paintball πολέμου. Στο σχετικό αφιέρωμα του In2life για την «Χρωματιστή τέχνη του πολέμου» θα βρείτε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Αττική, σε τιμές που ξεκινούν από τα 15€ το άτομο.

Ορεινή Ναυπακτία: 48 ώρες στον πιο γραφικό προορισμό! Επιστροφή στο…χωριό!

Να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στην αναρρίχηση

Αποτέλεσμα εικόνας για αναρρίχηση
Είστε αρχάριοι; Επιλέξτε ένα indoor αναρριχητικό πεδίο, όπως το Rock Way Climbing στο Ηράκλειο Αττικής. Εδώ θα βρείτε 300 τετραγωνικά μέτρα τοίχων που περιλαμβάνουν όλες τις μορφολογίες που συναντά κανείς στο εξωτερικό περιβάλλον, ενώ ειδικοί εκπαιδευτές αναλαμβάνουν να σας δείξουν τα μυστικά. Οι επισκέψεις κυμαίνονται στα 10€ ενώ ο εξοπλισμός νοικιάζεται ξεχωριστά. Αν πάλι έχετε εμπειρία και προτιμάτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας έξω, εδώ υπάρχουν συγκεντρωμένα μερικά από τα καλύτερα αναρριχητικά πεδία κοντά στην Αττική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ