Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST υποδέχεται τον Νοέμβριο με ένα δεκαήμερο εκπτώσεων, από την 1η έως και τις 10 Νοεμβρίου, δίνοντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να βρουν σε όλα τα καταστήματα τα αγαπημένα τους brands σε εξαιρετικές τιμές. Παράλληλα, το εμπορικό κέντρο θα είναι ανοικτό για το κοινό και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, δίνοντας μία ακόμα μέρα στους φίλους του RIVER WEST να απολαύσουν τις αγορές και τη βόλτα τους με άνεση.

river_west1

Τρία επίπεδα γεμάτα μόδα για μικρούς και μεγάλους, είδη για την ανανέωση του σπιτιού, καλλυντικά, αξεσουάρ, είδη τεχνολογίας, παιχνίδια και βιβλία από αγαπημένες μάρκες, περιμένουν όλους τους φίλους του RIVER WEST να τα ανακαλύψουν και να τα αποκτήσουν σε προνομιακές τιμές.

Διαβάστε ακόμα:  British Airways: Χαμός σε πτήση από Λονδίνο για Ουάσιγκτον καθώς το αεροσκάφος γέμισε νερά!

Παράλληλα, οι μικροί φίλοι του RIVER WEST θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, και να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στις κατασκευές με τη LEGO®, στο μοναδικό LEGO® PLAY, όπου περισσότερα από δύο εκατομμύρια πολύχρωμα τουβλάκια θα τους περιμένουν στο 1ο και 3οεπίπεδο του εμπορικού κέντρουμέχρι και τις 12 Νοεμβρίου.

Πηγή: www.athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ