[small_title title=”Μ. Μπότσαρη 19Α, Τ. 2310 865691, Αριστοτέλους 39, Εύοσµος, Τ. 2310 704754, Βαλαωρίτου 38 & Καποδιστρίου, Τ. 2310 515881, www.elialemoni.gr “]

Δηµιουργήθηκε το 2000, αρχικά στη Μάρκου Μπότσαρη, ενώ σήµερα µετράει συνολικά τρία καταστήµατα στην πόλη, µε αυτό στο ιστορικό κτήριο της Βαλαωρίτου να είναι το µεγαλύτερο και το πιο πρόσφατο. Νέας γενιάς εστιατόριο, µε ελληνική και µεσογειακή κουζίνα, που το κύριο συστατικό της επιτυχίας του ήταν η ένταξη της παραδοσιακής σούβλας σε µια φρέσκια ιδέα παρουσίασης φαγητού αλλά και περιβάλλοντος. Η πρωτοποριακή ιδέα του Ελιά Λεµόνι σύστησε την παραδοσιακή κουζίνα στο νεανικό κοινό, κράτησε τις τιµές χαµηλά, έδωσε έµφαση στην άριστη ελληνική πρώτη ύλη (τα κρέατα, µάλιστα, είναι δικής τους παραγωγής) και όλα αυτά σε χώρους µοντέρνου σχεδιασµού µε ανοιχτή κουζίνα. Το µενού παραδοσιακών γεύσεων των σεφ Δηµήτρη Κασαπίδη και Γιώργου Κουρκουλάκη παρουσιάζει γευστικές προτάσεις στη σχάρα, στο τηγάνι, φυσικά στη σούβλα, χωρίς να λείπουν οι προτάσεις σε ορεκτικά και σαλάτες. Ανάµεσα σε αυτά, 15 (!) φρέσκα µαγειρευτά καθηµερινά – από τις 120 συνολικά συνταγές! Καθηµερινά 12:00-01:00 (της Βαλαωρίτου έως 01:30).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ