Ένα από τα πιο σύγχρονα πολυθεματικά πάρκα στην χώρα άνοιξε τις πόρτες του σήμερα για τους κατοίκους του Καρπενησίου.Όμορφες Λίμνες,παιδική χαρά, πίστα Skateboard, τοίχος αναρρίχησης, ποδηλατόδρομος και καλαίσθητα πεζοδρόμια περιπάτου είναι μερικά απο τα πολλά που μπορούν να απολαύσουν  οι επισκέπτες του πάρκου 

Best City Awards 2017! Χρυσό βραβείο στο Δήμο Καρπενησίου για το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων , στη κατηγορία Αστική Ανάπλαση -Έργα χώρων αναψυχής . Ένα σύγχρονο πολυθεματικό πάρκο , ένα έργο στολίδι για τη πόλη του Καρπενησίου.

Το μοναδικό open air εκπαιδευτικό πάρκο στην Ελλάδα αποκλειστικά στο travelstyle!Δείτε που βρίσκεται!

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρπενησί

Τα Best City Awards απονέμονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας  τις καλύτερες πολιτικές επιλογές, πρακτικές ή λύσεις που οδηγούν σε ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις.

Το μοναστήρι νότια του Καρπενησίου που μοιάζει σαν να κρέμεται από τους βράχους

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρπενησί

Best City Awards 2017-Χρυσό Βραβείο στον Δήμο Καρπενησίου για το Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων(Βίντεο)

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε και παρέλαβε το βραβείο ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτρομάνος,  ο Αρχιτέκτονας του έργου κ. Βεργιαννίτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φακίτσας .

Παγκόσμια διάκριση για το Καρπενήσι!!!Διεθνές Βραβείο Αρχιτεκτονικής για την πόλη!(photo)

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το έργο που αφιερώσαμε στους συμπατριώτες μας πέτυχε αυτή τη κορυφαία διάκριση. Το έργο αποτελούσε όραμα πολλών ετών. Η μελέτη ολοκληρώθηκε το 2012 , με τον τότε Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Μπακογιάννη, ο οποίος πέτυχε την χρηματοδότηση του μέσα  από τα προγράμματα  ΕΣΠΑ. Το έργο ολοκληρώθηκε  το 2016.

 

Πολλά συγχαρητήρια στον Αρχιτέκτονα κ. Χρήστο Βεργιαννίτη , στη Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και τους κατασκευαστές του έργου.  Με συνεργασία και σκληρή δουλειά ο Δήμος Καρπενησίου θα συνεχίσει να παράγει έργα που δίνουν λύση στα προβλήματα και κάνουν όλους τους πολίτες  περήφανους.

πηγή:vimapoliti.gr

 

Προηγούμενο άρθροΠου θα φας το καλύτερο brunch στη Θεσσαλονίκη!
Επόμενο άρθροΈνας Έλληνας μάς μιλάει για την καθημερινότητα στη χώρα που ο βασικός μισθός είναι 4.000 ευρώ!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ