Όσοι από εσάς έχετε οικογένεια και επιθυμείτε να κάνετε αξέχαστες διακοπές μαζί, τότε δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε τις προτάσεις που ξεχώρισαν μεταξύ των ταξιδιωτών του Tripadvisor, για τους τοπ ξενοδοχειακούς προορισμούς για οικογένειες, επιλέγοντας τα δύο 5αστερα ελληνικά ξενοδοχεία.

Το Sani Club στη Σάνη της Χαλκιδικής βρίσκεται στη 10η θέση του παγκόσμιου τοπ 25 με τα καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες με βάση τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών του Tripadvisor, ενώ μία ακόμη ελληνική συμμετοχή, το Holiday Village Rhodes στη Ρόδο βρίσκεται στη 15η θέση (2016 Travelers Choice).

Παγκοσμίως, στην πρώτη θέση, με βάση ως το καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες ψηφίστηκε το Cavallino Bianco Family spa Grand Hotel στην Ιταλία και ακολουθεί το Salinas do Maragogi All Inclusive Resort στη Βραζιλία, ενώ στην τρίτη θέση είναι το Τhe Reserce at Paradisus Palma Real στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Διαβάστε ακόμα:  Κύθνος: Ανακαλύψαμε μια υπέροχη επιλογή διαμονής σε εξαιρετική τοποθεσία και θέα στο Αιγαίο

Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα με το τοπ 25 των καλύτερων ξενοδοχείων για οικογένειες, ως προς τις ελληνικές συμμετοχές, το Sani Club βρίσκεται στην τρίτη θέση, ακολουθεί στην 5η θέση το Holiday Village Rhodes και το Club Med στο Γρεγολίμανο στη 10η θέση.

Sani Club

30196144be

Holiday Village Rhodes

ho

Club Med

050_grec_j212_057

Πηγή: www.economy365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ