Αναμφίβολα το να τρώει κανείς και να αντικρίζει μια μοναδικά εντυπωσιακή θέα, όχι μόνο του ανοίγει την όρεξη, αλλά του δημιουργεί και μια ευχάριστη αίσθηση.

Ένα ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης, το εστιατόριο «Στροφή» βρίσκεται ανάμεσα στα 32 εστιατόρια στον κόσμο που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους θέα!

- Advertisement -

es1

Εστιατόριο Στροφή, στους πρόποδες της Ακρόπολης

Η ιστοσελίδα BuzzFeed διάλεξε με γνώμονα την απαράμιλλη θέα, που κόβει την ανάσα, 32 εστιατόρια στον πλανήτη, από την Καλιφόρνια, μέχρι την Ελβετία και από τις Ινδίες ως την Γουατεμάλα. Τα εξαιρετικά αυτά εστιατόρια, προσφέρουν στον τουρίστα όχι μόνο καλό φαγητό, αλλά και θέα που τους μένει αξέχαστη.

es2
Καταπληκτική θέα από το εστιατόριο Στροφή

Διαβάστε ακόμα:  Την παρθενική του πτήση έκανε επιβατικό αεροσκάφος τύπου C919 - Η «απάντηση» της Κίνας σε Boeing και Airbus

Το ελληνικό εστιατόριο, «Στροφή», κατέλαβε επάξια την 15η θέση, αφού σύμφωνα με το αφιέρωμα, το εστιατόριο που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης, προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να θαυμάσει από τις τεράστιες τζαμαρίες του τη μοναδική θέα στον Παρθενώνα. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι στο ελληνικό εστιατόριο μπορεί ο επισκέπτης να γευτεί ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

es3
Το Sierra Mar στην Καλιφόρνια
Την πρώτη θέση στα εστιατόρια με την καλύτερη θέα στον κόσμο βρίσκεται το Sierra Mar στην Καλιφόρνια, με θέα στον Ειρηνικό ωκεανό και την δεύτερη θέση το Eagle’s Eye που βλέπει στα χιονισμένα Βραχώδη Ορη του Καναδά.

es4
Eagle’s Eye, στα Βραχώδη Όρη του Καναδά

Πηγή: www.protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ