Η Νέα Ζηλανδία κυριάρχησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία «κορυφαία χώρα» στο πλαίσιο των βραβείων Travel Awards του περιοδικού Wanderlust Magazine.

Με την ικανοποίηση των επισκεπτών της να ανέρχεται σχεδόν στο 98%, οι «Kiwis» -όπως ονομάζονται οι κάτοικοί της- μάλλον γνωρίζουν πολύ καλά πώς μπορούν να κρατούν τους ταξιδιώτες χαρούμενους.

Γι’ αυτούς όμως που αναζητούν πιο περιπετειώδεις και εναλλακτικούς προορισμούς και αποδράσεις, η κατηγορία «Top Emerging Destination» ανέδειξε τις εξής χώρες:

Η βρετανική Mirror προτείνει τους φθηνότερους προορισμούς για το Δεκέμβριο!

-Την Παπούα-Νέα Γουινέα στην πρώτη θέση, με τους επισκέπτες της να δηλώνουν 100% ικανοποιημένοι, παρά τα δύσκολα εδάφη της.

Οι ασύγκριτες ευκαιρίες για καταδύσεις με αναπνευστήρα σε μαγευτικά υποθαλάσσια τοπία και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες, αλλά και η ευκαιρία να γνωρίσει κανείς από κοντά παραδοσιακές φυλές της περιοχής, κέρδισαν τους ταξιδιώτες, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, παρά τις μικρές τουριστικές υποδομές.

Διαβάστε ακόμα:  Ο Δήμος Λειψών λέει «όχι» στις ξαπλώστρες στις παραλίες

-Τη Μογγολία και το Μαυροβούνιο να έρχονται δεύτερες. Οι επισκέπτες της Μογγολίας μπορούν να εξερευνήσουν την έρημο Gobi και να χαρίσουν στον εαυτό τους μια μοναδική ευκαιρία διαμονής σε μια παραδοσιακή σκηνή (yurt), ενώ όσοι επιλέγουν το Μαυροβούνιο εντυπωσιάζονται από τις ατελείωτες ακτογραμμές του και τις συγκλονιστικές ορεινές περιοχές.

Κάνει 17,75 εκατομμύρια δολάρια! Το σπίτι όπου περνούσαν τα καλοκαίρια τους οι Ομπάμα βγαίνει στο σφυρί!

-Το Ιράν και τη Βολιβία να ακολουθούν στην τρίτη θέση.

Τα τελικά αποτελέσματα για τα Travel Awards πρόκειται να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο στη σελίδα wanderlusttravelawards.co.uk και στη συνέχεια θα δημοσιευτούν στην έκδοση του Απριλίου του περιοδικού Wanderlust που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ