Και εκεί που δεν το περιμένεις πέφτει μετεωρίτης στο Σύνταγμα!

Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματικό γεγονός αλλά για την ευρηματική καμπάνια ευαισθητοποίησης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης.

Με αυτό τον πρωτότυπο, ανατρεπτικό και δημιουργικό τρόπο η ΕΑΕΕ τόνισε σε όλους μας την αξία της ασφάλισης, θυμίζοντας ότι με τη μέριμνα και τον έγκαιρο προγραμματισμό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα απρόβλεπτα γεγονότα.

Η ΕΑΕΕ, τα 2 τελευταία χρόνια,αξιοποιεί την Ημέρα Ασφάλισηςμε σκοπό να εκπαιδεύσει και να ευαισθητοποιήσει όλους μας για την μεγάλη σημασία της ασφάλισης. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να ενισχύσει την ασφαλιστική συνείδηση στην Ελλάδα, η οποία κατέχει τα πιο χαμηλά ποσοστά συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Φέτος, η καμπάνια της ΕΑΕΕ εστιάζει στο αναπάντεχο και στο απρόβλεπτο που ανά πάσα στιγμή μπορεί μας συμβεί στην καθημερινότητά μας. Και όταν το αναπάντεχο συμβεί καλό είναι να μας βρει όλους προετοιμασμένους, αφού θα έχουμε επιλέξει να είμαστε ασφαλισμένοι.

Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι «Εκεί που δεν …το περιμένεις»ενώ η υπογραφή της είναι «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω», αναδεικνύοντας την αξία της ασφάλισης.

Διαβάστε ακόμα:  Τέλος η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους - Ποιες είναι οι εξαιρέσεις

Στο χώρο του Συντάγματος έγινε από το βράδυ της Πέμπτης η εγκατάσταση μίας ειδικά σχεδιασμένης κατασκευής που προσομοιάζει στη μορφή ενός μετεωρίτη, συμβολίζοντας το απρόβλεπτο. Ειδική ομάδα ενημέρωσε χιλιάδες περαστικούςμοιράζοντας το ενημερωτικό έντυπο που δημιουργήθηκε ακριβώς για να τονίσει τα καθημερινά απρόβλεπτα που μπορεί να συμβούν και τον τρόπο με τον οποίο εμείς μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι. Για εκείνους που επιλέξανε να απαθανατίσουν με μία selfie τον μετεωρίτη, συντροφιά με τον αστροναύτη που κυκλοφορούσε στο χώρο, η ομάδα της ΕΑΕΕ πρόσφερε ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο.

Η καμπάνια όμως δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζει με videos τα οποία θα προβληθούν στον ψηφιακό χώρο, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο το μήνυμα ότι η ζωή μας, η περιουσία μας, το μέλλον των παιδιών μας, η δική μας ποιότητα ζωής αξίζουν πολλά και πρέπει να προστατευθούν με υπευθυνότητα. Επειδή τα απρόοπτα συμβαίνουν στη ζωή μας, επιλέγουμε να είμαστε προετοιμασμένοι, επιλέγουμε να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη του, επιλέγουμε να είμαστε ασφαλισμένοι!

 

Πηγή: www.athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ