Όταν στριμώχνεστε σε ένα… κονσερβοκούτι με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους στα 35.000 πόδια, υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Πρώτα απ ‘όλα: Κρατήστε τις κάλτσες σας στα πόδια σας!

Αυτοί είναι οι πιο ενοχλητικοί επιβάτες σε μια πτήση!

Μελέτη της Expedia για το 2018 έδειξε ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων είχε μια σειρά από παράπονα και καταγγελίες για άλλους επιβάτες.

Τα κορυφαία πράγματα που οι περισσότεροι δεν ανέχονται στις πτήσεις: τους επιβάτες χωρίς παπούτσια, όσοι κλοτσούν τις θέσεις των μπροστινών, την υπερβολική φλυαρία και όσους κάνουν πολύ θόρυβο.

Αποτέλεσμα εικόνας για επιβατες πτηση

Το 90% των ερωτηθέντων, ανέφεραν ότι η οι επιβάτες που επιλέγουν να ταξιδέψουν με γυμνά πόδια είναι μια άσχημη συνήθεια και το 51% αυτών ανέφερε ότι όσοι έχουν την κακή συνήθεια να δίνουν… κλωτσιές στη θέση του μπροστινού είναι το χειρότερο.

Το ανέγγιχτο «Jurassic Park» της Αυστραλίας

Ένα επίσης μεγάλο ποσοστό, δήλωσε ότι προτιμούν να μην ανοίγουν άσκοπες κουβέντες κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, επιλέγοντας να κοιμούνται αντί να μιλάνε με άλλους επιβάτες. Στη λίστα παραπόνων, συμπεριλαμβάνονται οι γονείς που δεν προσέχουν τα παιδιά τους, οι επιβάτες που πίνουν ασταμάτητα και -ειρωνεία- όσοι διαμαρτύρονται διαρκώς.

Διαβάστε ακόμα:
Πάσχα στην πόλη αλλά με καιρό καλοκαιρινό!

Πηγή: news.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ