Ήρθε επιτέλους το πολυπόθητο Σαββατοκύριακο. Οι μέρες χαλάρωσης για να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να χωρέσεις στην καθημερινότητά σου, να χαλαρώσεις, να αφιερωθείς σε αυτά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εν ολίγοις, να ξεφύγεις!

#1 Μαραθώνιος ταινιών με αγαπημένους φίλους

Εντάξει, μπορεί η ιδέα να πας σινεμά να σου ακούγεται καλύτερη, αλλά η συγκέντρωση με φίλους στο σπίτι είναι ό,τι καλύτερο για να περάσεις υπέροχα και να γελάσεις. Μπορείτε ακόμα να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένα θέματα ταινιών, π.χ. κλασσικές ταινίες, θρίλερ, musicals, ώστε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αυτά είναι τα 10 μεγαλύτερα σπίτια στον κόσμο! Εσείς σε ποιο θα θέλατε να μείνετε;

#2 Let’s play a board game

Η διαδικασία δημιουργίας ενός puzzle είναι κάτι που θα σε χαλαρώσει και θα εξασκήσει τα skills της συγκέντρωσης και της δομημένης σκέψης. Πάρε τηλέφωνο την παρέα και επισκεφθείτε ένα playhouse με επιτραπέζια και ξεσπάστε ό,τι σας φορτίζει στα επιτραπέζια παιχνίδια.

#3 Επισκέψου ένα μουσείο ή μια art gallery

Μπορεί να σου φαίνεται βαρετό όμως, πόσοι πραγματικά από εμάς έχουμε πάει στο Μουσείο της Ακρόπολης ή έχουμε επισκεφτεί κάποια έκθεση; Τέτοιοι χώροι μπορεί να μην είναι για ξεφάντωμα, όμως αποτελεί μια δημιουργική και καλλιτεχνική έξοδο που δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις συχνά.

#4 Καφές, ποτό, φαγητό ή και όλα μαζί! 

Ίσως αυτό να μην είναι τόσο πρωτότυπο, αλλά πως θα σου φαινόταν να πας σε μαγαζιά με κοκτέιλ ή με φαγητό που δεν έχεις ξαναπάει και να δοκιμάσεις καινούριες γεύσεις; Oι περισσότεροι από εμάς μάλλον έχουμε συγκεκριμένα στέκια ή πιο «ασφαλείς» επιλογές για να μην βγούμε από την ρουτίνα μας. Δοκίμασε να πας κάπου διαφορετικά και είναι σίγουρο πως θα το ευχαριστηθείς!

#5 Μια βόλτα στην πόλη σουΤώρα που σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός, ένας περίπατος σε μέρη της πόλης σου που δεν έχεις ξαναεπισκεφτεί θα ανοίξει τους ορίζοντές σου. Ανακάλυψε νέα μαγαζιά, κέρασε καφέ ή φαγητό τους φίλους σου, δημιουργείστε νέα στέκια. Οι επιλογές σίγουρα πολλές και δεν τις έχεις ανακαλύψει ακόμα όλες.

 

πηγή:yang.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ