Το πρώτο ξενοδοχείο «7 αστέρων», όπως αυτό-χαρακτηρίζεται, στη Σαγκάη είναι γεγονός!

Ο λόγος για το Wanda Reign on the Bund, το οποίο εντυπωσιάζει ακόμη κι εκ πρώτης όψεως.

Άνοιξε τον Ιούνιο, μετά από ανακατασκευές που κράτησαν 3 χρόνια και κόστισαν 516 εκατ. δολάρια. Βρίσκεται στην διάσημη περιοχή  Μπουντ, μπροστά στον ποταμό Huangpu. Αν και δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε 6 μήνες από τα εγκαίνια, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ της κινεζικής ελίτ.

Το εξωτερικό συνδυάζει μοναδικά γυαλί και ατσάλι, ενώ ο επισκέπτης που μπαίνει στο λόμπι θα περπατήσει πάνω σε ένα δάπεδο από νεφρίτη, σε στυλ Art Deco.

Διαβάστε ακόμα:  2+1 ξενοδοχεία με βαθμολογία πάνω από 9 και τιμές μέχρι €56 στον παραθαλάσσιο Άγιο Ιωάννη Πηλίου - Από τον Τάσο Δούση

Ψηλές μαρμάρινες κολώνες δεσπόζουν στο χώρο, ο οποίος διακοσμείται επιπλέον από πίνακες που φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για το ξενοδοχείο και παραδοσιακά στοιχεία της Σαγκάης.

Στο δεύτερο όροφο βρίσκεται το «Βασιλικό Κλαμπ», ένα ιδιωτικό κλαμπ αποκλειστικά για τα διακεκριμένα μέλη των Wanda Hotels and Resorts. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από πανάκριβα υλικά, ενώ το μπαρ διαθέτει μπουκάλια Chateau Lafite και πούρα Louis XIV.

Ας σημειωθεί ότι παρά την πολυτέλεια που το ξενοδοχείο προσφέρει και την προβολή του ως «επτάστερο», στην πραγματικότητα δεν υπάρχει διεθνές στάνταρ για τέτοια αξιολόγηση.

Δείτε φωτογραφίες…

Shanghai1

 

Shanghai2

Shanghai3

Shanghai4

Shanghai5

Shanghai6

Shanghai7

Shanghai8

Shanghai9

 

Shanghai10

 

Shanghai11

Πηγή: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ