Τις ανερχόμενες τάσεις στα παγκόσμια πολυτελή ταξίδια, τα οποία αποτελούν έναν από τους πιο επικερδείς τομείς δραστηριότητας στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, αναδεικνύουν τα 2 κορυφαία lifestyle περιοδικά, The Robb Report και Celebrated Living.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά τα υπέροχα ελληνικά νησάκια είναι φετίχ για τους εναλλακτικούς ταξιδιώτες

 

Σύμφωνα με τα 2 περιοδικά, η επιτυχία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτό το είδος ταξιδίων έγκειται στην προσφορά προσωποποιημένων εμπειριών. Δείτε τις τάσεις για το 2017…

1. Αυθεντικότητα και θρυλικές εμπειρίες | Η αγορά αυτή αναζητά νέους προορισμούς και διψά για πληροφόρηση σχετικά με νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν και για τοπικές υπηρεσίες σπα.

Ακόμη και στον κλάδο των ιδιωτικών αεροσκαφών, οι ταξιδιώτες επιλέγουν διαφορετικά δρομολόγια, εκτός αν πρόκειται για παρθένους τουριστικά προορισμούς. Αναζητούν νέα και διαφορετικά μέρη συνεχώς και οι εταιρίες δημόσιων σχέσεων μπορούν να εξασφαλίσουν στις επιχειρήσεις την κατάλληλη προβολή που χρειάζονται για να ανταποκριθούν σε αυτό το κοινό μέσα από περιοδικά όπως το Elite Traveler, το Travel+Leisure και το Celebrated Living τα οποία βρίσκονται στις πρώτες και business θέσεις της American Airlines.

2. Τι αλλάζει στα οικογενειακά ταξίδια | Οι εκστατικές περιπέτειες βρίσκονται στην πρώτη θέση των ονειρικών διακοπών για οικογένειες. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στη δημιουργία πακέτων διακοπών για κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης.

Στόχος πρέπει να είναι οι μεγάλες οικογένειες, τα ενήλικα παιδιά τους και οι απόγονοι αυτών καθώς δαπανούν μεγάλα ποσά σε πολυτελές φαγητό και ποτό.

Διαβάστε ακόμα:
Πρωταπριλιά: Τo έθιμο με τα ψέματα- Τι σημαίνει, πως ξεκίνησε & πως καθιερώθηκε

3. Ο μεγαλύτερος μύθος για τους καταναλωτές πολυτελών ταξιδίων | Η τιμή παίζει ακόμα το σημαντικότερο ρόλο, ακόμα και για τους πλουσίους καθώς δεν θέλουν να πέσουν θύμα εκμετάλλευσης.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να προσφέρουν υψηλό value κι ενώ οι γυναίκες παραδοσιακά επέλεγαν τον προορισμό, οι άνδρες μπαίνουν όλο και πιο πολύ σε αυτό το πεδίο.

4. Πώς μπορούν οι διευθυντές ξενοδοχείων και οι τουριστικοί πράκτορες να ανοιχθούν σε αυτή την αγορά ταξιδιωτών | Στοιχείο-κλειδί είναι οι εξατομικευμένες και προσωποποιημένες εμπειρίες πέρα από την οργάνωση γαμήλιου ταξιδίου.

Οι πελάτες πρέπει να είναι σίγουροι ότι αυτό που οργανώνει η επιχείρηση για λογαριασμό τους δεν έχει ξαναγίνει.

Οι οργανωτές ταξιδίων στα ξενοδοχεία πρέπει να έχουν βαθιά γνώση των αναγκών των πελατών αυτών.

5. Αποδράσεις για απόλυτη χαλάρωση | Όταν οι ταξιδιώτες αυτοί αναζητούν αποδράσεις, πολλοί επιθυμούν ένα περιβάλλον όπου θα έχουν την απόλυτη χαλάρωση (πολυτέλεια των γυμνών ποδιών στην άμμο, ιδιωτικότητα, δείπνο σε μπιστρό).

Διαβάστε ακόμα: Πόσο θα επηρεάσει το Brexit τους ταξιδιώτες

 

6. Προορισμοί για έμπνευση | Συνήθως είναι οι πρωτοπόροι στα ταξίδια πολυτελείας. Τα περιοδικά The Rough Guide και Conde Nast Traveler είναι κατάλληλοι χώροι για να παρουσιάσουν οι επιχειρήσεις έναν νέο προορισμό.

Βιετνάμ, Μπαλί, Κόστα Ρίκα και Νικαράγουα είναι ανερχόμενοι προορισμοί στα ταξίδια πολυτελείας, οι οποίοι διαθέτουν πολλά resort και γοητευτικά μπουτίκ ξενοδοχεία που άνοιξαν πρόσφατα.

 Πηγή: tornosnews.gr
- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ