Πόσες φορές δεν έχει τύχει να χαζεύουμε στους λογαριασμούς των travel bloggers στο instagram και να θέλουμε κι εμείς να βρεθούμε στα πολυτελή δωμάτια 5άστερων ξενοδοχείων, σε πανέμορφες ακρογιαλιές να ατενίζουμε μαγευτικά ηλιοβασιλέματα ή στα πιο εντυπωσιακά τοπία σε κάθε γωνιά του κόσμου!

Από την Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]

Τι θα λέγατε λοιπόν αν μια εταιρεία σας έδινε την ευκαιρία να το κάνετε και μάλιστα προσφέροντας σας σαν ανταμοιβή 10.000 δολάρια! Κι όμως είναι αλήθεια!

Η αμερικανική Third Home λοιπόν -η οποία μέσω του site της διαθέτει εξοχικές κατοικίες προς ανταλλαγή μεταξύ των μελών της –  δέχεται αιτήσεις από τους απανταχού ταξιδιώτες γι΄αυτό που περιγράφει ως την “καλύτερη δουλειά στον πλανήτη” και μάλιστα με το… job description να είναι ιδιαίτερα θελκτικό!

Μεγάλη έρευνα: Το πρώτο ταξίδι των νέων σήμερα, καθορίζεται από τα social media

Ο τυχερός ή η τυχερή που θα καταφέρει να προσληφθεί θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για 3 μήνες και θα επισκεφθεί 12 από κατοικίες με μόνη υποχρέωση να γράφει και να κάνει vlogging (video blogging) στα social media για την εμπειρία του, ενώ θα εκτός από τα έξοδα των ταξιδιών που θα είναι όλα καλυμμένα θα λάβει και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 10.000 δολαρίων!

Διαβάστε ακόμα:  Singapore Airlines: Επιβάτης σε πτήση απείλησε με βόμβα - Απογειώθηκαν μαχητικά

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε είναι να στείλετε ένα video διάρκειας ενός λεπτού στο [email protected], εξηγώντας γιατί είστε ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση! Τρέξτε να προλάβετε όμως γιατί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 23:59!

Η ενδεικτική ημερομηνία έναρξης των ταξιδιών είναι μεταξύ Αυγούστου και Νοεμβρίου ενώ οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πρόκειται απλά για ένα διαφημιστικό τέχνασμα για να ακουστεί το όνομα Third Home!

Δείτε αναλυτικά την αγγελία: 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ