Οι λάτρεις της μπύρας μπορεί να εκτιμούν το γεγονός οτι απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ποτό και εν ώρα πτήσης αλλά ξέρουν ότι είναι τελείως διαφορετικό στη γεύση από αυτό που γνωρίζουν και…αγαπάνε;
Οι συνθήκες στην καμπίνα του αεροπλάνου όπως η πίεση, το οξυγόνο και η υγρασία μπορούν να επηρεάσουν δραματικά τη γεύση! Με μόλις 6-10% υγρασία στα 35.000 πόδια, μια πτήση μεγάλης απόστασης είναι ξηρότερη και από έρημο. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι ρινικές διόδοι στεγνώνουν και τα αρώματα αλλοιώνονται!

Αυτές είναι οι 7 χειρότερες επιλογές ρούχων που μπορείς να κάνεις για το αεροδρόμιο & την πτήση!

Και ενώ οι αλμυρές και οι γλυκές γεύσεις φαίνεται να καταστέλλονται, οι πικρές γεύσεις έχουν την τάση να είναι ”δυναμώνουν”.
«Στο περιβάλλον του αεροπλάνου, χάνουμε περίπου το 15 με 30% της αίσθησης της γεύσης και της όσφρησης,» εξηγεί ειδικός από τη βιομηχανία για τις εν πτήση τροφοδοσίες Νικ Λουκάς.
Για την εξισορρόπηση πίκρα και τη γλυκύτητα και ενισχυτή μέχρι άρωμα, ζυθοποιία για τον αέρα που απαιτείται μια νέα στρατηγική.

Λάθη που κάνεις όταν ταξιδεύεις και πως να τα αποφύγεις!

Ταξιδεύεις κάπου που δεν ξέρεις τη γλώσσα; Μικρό το κακό. Διάβασε πώς θα το αντιμετωπίσεις

Ο λόγος που η μπύρα είναι διαφορετική στη γεύση οφείλεται και στο γεγονός ότι έχει περίπου 10% διοξειδίου του άνθρακα. Αυτό επηρεάζει το άρωμα και το “μούδιασμα” των αισθήσεων που έχουμε στην πτήση και κάνει πιο ”ζωντανή” τη μπύρα στη γλώσσα.

Οι beauty experts αποκαλύπτουν πώς θα διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές στη διάρκεια του ταξιδιού! 

Πηγή: edition.cnn.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ