Ακολουθήστε τα έξυπνα “τρικ” και τις συμβουλές που ακολουθούν και θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά η αναβάθμιση της θέσης σας στο επόμενο ταξίδι δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση.

1. Προτιμήστε να ταξιδέψετε σε αργίες ή τα σαββατοκύριακα, ημέρες δηλαδή που όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό συνήθως τότε δεν πραματοποιούν κάποιο ταξίδι. Έτσι, το αεροπλάνο διαθέτει σίγουρα περισσότερες ελεύθερες θέσεις, κι εσείς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε κάποια από αυτές.

Ο Τάσος Δούσης προτείνει: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Μάιο

 

2. Να παραμείνετε “πιστοί” στην αεροπορική σας και να γίνετε μέλος του club της. Ακόμη κι αν είστε στην αρχή, ή μετράτε λίγα αεροπορικά μίλια με την συγκεκριμένη εταιρεία, όλο και κάποιο “δωράκι” θα κερδίσετε.

Το θέμα της ημέρας, από τον Τάσο Δούση: Έξυπνα τρικ για να αναβαθμίσετε τις θέσεις σας στο αεροπλάνο

3. Τσεκάρετε πάντα τα emails σας. Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που ενημερώνουν τους πελάτες τους ακόμη και λίγες ώρες πριν την πτήση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα αναβάθμισης θέσης με μικρό κόστος (όχι δωρεάν). Αν είστε τυχεροί και πρόθυμοι να ξοδέψετε το κάτι παραπάνω, μπορεί και να προλάβετε.

Διαβάστε ακόμα:
10 έξυπνα tips για να βγάζετε τις τέλειες φωτογραφίες!

Το θέμα της ημέρας από τον Τάσο Δούση: 5 tips για να αντέξετε μία πολύωρη πτήση χωρίς να ταλαιπωρηθείτε

 

4. Να είστε ευγενικοί. Η καλοσύνη πάντα επιστρέφεται σε όσους την πρεσβεύουν. Γι αυτό ένα χαμόγελο προς το προσωπικό της αεροπορικής που πετάτε ή μια κουβεντούλα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας από το αεροδρόμιο στο αεροπλάνο δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Αντιθέτως, αν είστε τυχεροί θα σας χαρίσει την αναβάθμιση της θέσης σας.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ