Οι έξτρα χρεώσεις στα ξενοδοχεία είθισται να αφορούν τα μίνι μπαρ, το room service, τη σύνδεση στο διαδίκτυο και άλλα λίγο πολύ γνωστά, ωστόσο μια επιχείρηση το πήγε παραπέρα, πουλώντας ψεύτικη θέα.

Χαλκιδική: 5 resorts που θα γίνουν το απόλυτο destination του καλοκαιριού!

Το ξενοδοχείο της EasyHotel σε κεντρικό σημείο του ανατολικού Λονδίνου προσφέρει αντί 1 λίρας ένα ψεύτικο παράθυρο με θέα σε αξιοθέατα της πόλης, όπως τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την Tower Bridge, και το London Eye. Το προαναφερόμενο ποσό αντιστοιχεί σε ένα πόστερ, κολλημένο με ταινία σε τοίχο του δωματίου.

Όσοι, μάλιστα, επιθυμούν κατά τη διαμονή τους στην αγγλική πρωτεύουσα να…απολαύσουν την ψεύτικη θέα, θα πρέπει να το έχουν δηλώσει από πριν.

“Πολλά ξενοδοχεία στο Λονδίνο χρεώνουν έως και 10.000 λίρες για ένα δωμάτιο με θέα. Γιατί να πληρώσετε μια περιουσία όταν μπορείτε να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας γυρνώντας στην πόλη;”, δήλωσε μάνατζερ της EasyHotel.

Και συνέχισε: “Η πραγματική εμπειρία της πρωτεύουσας είναι η εμπειρία στους δρόμους, στα μουσεία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα, χωρίς να κοιτάς έξω από το παράθυρο”.

Αυτά είναι τα καλύτερα beach resorts του κόσμου!

Αν, μάλιστα, το πείραμα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο της αλυσίδας πετύχει, τότε η διοίκηση προτίθεται να το επεκτείνει στα ξενοδοχεία που διαθέτει και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Πηγή: news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ