Στο «Φτιάξε καφέ» παρουσίασαν ένα ρεπορτάζ, που αναφέρεται να προκαλέσει αίσθηση, αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας, η Ελένη και ο Μάκης βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Φιλοθέης, στην πλατεία Δροσοπούλου.

Είδαν την Ελένη να βγαίνει από μία βίλα 1000 τετραγωνικών μέτρων, η οποία ανήκε στον Πέτρο Κωστόπουλο, με εξωτερική πισίνα, 4 επίπεδα, και άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Το σπίτι αυτό κατασκευάστηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο και το 2015 περιήλθε στην τράπεζα, και η θυγατρική αυτής, το έχει βγάλει προς πώληση, με τιμή έναρξης 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μεταμόρφωση αυτού του κυκλαδίτικου σπιτιού του 1870, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η παρουσιάστρια εθεάθη να βγαίνει από την κύρια είσοδο με τον Μάκη Παντζόπουλο και έναν μεσίτη, φουντώνοντας τις φήμες ότι η Ελένη ψάχνει ένα νέο σπίτι, για να στεγάσει τον έρωτά της με τον Μάκη. Προφανώς, για να ψάχνει με τέτοια επιμονή καινούργια στέγη, ενδέχεται να έχει βρεθεί κάποια λύση με τον Γιάννη Λάτσιο για το σπίτι στα Μελίσσια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής και περιλαμβάνει το οικόπεδο των 1,2 στρεμμάτων περίπου, τη βίλλα συνολικής επιφάνειας 1.250 τ.μ. καθώς επίσης και την πισίνα των 68 τ.μ.. Το σπίτι, χτισμένο από τη μία πλευρά επί της πλατείας Δροσοπούλου και από την άλλη σε ένα μικρό αδιέξοδο ολοκληρώθηκε προ δεκαπενταετίας και περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα, το υπόγειο των 528 τ.μ., το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ., τον πρώτο και το δεύτερο όροφο, επιφάνειας αντίστοιχα 253 τ.μ. και 182 τ.μ..

Θα ζούσατε εκεί; Αυτό το σπίτι είναι 9 τ.μ. και βρίσκεται στην πιο διάσημη περιοχή του πλανήτη!

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ