Είναι το απόλυτο «παιχνίδι» των πολυεκατομμυριούχων, των ποπ σταρ και των σούπερ μόντελ. Στα σούπερ γιοτ, τα οποία ήδη απολαμβάνουν πολλοί ζάμπλουτοι του πλανήτη!

Tον πήχη ανεβάζουν πολύ ψηλά τα φουτουριστικά σχέδια για τα μελλοντικά πλεούμενα, την επιτομή της πολυτέλειας και της χλιδής, που ενδέχεται κάποτε να ταξιδεύουν στις θάλασσες του κόσμου.

Unique Circle 

yacht2

Φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή της Dame Zaha Hadid, που είχε σχεδιάσει το Aquatics Centre των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Μοιάζει να έχει έρθει στη γη από άλλο πλανήτη και διαθέτει δομή σαν εξωσκελετό που συνδέει τα διαφορετικά καταστρώματα.

Διαζύγιο Γιάννη Τσιμιτσέλη-Βάσω Λασκαράκη: Αυτό ήταν το «παλάτι» τους στο Χαλάνδρι!Υπέροχες εικόνες

yacht3

Star

yacht4

Θυμίζει κομμάτι από αστέρι- εξ ου και το όνομά του- και έχει μήκος 50 μέτρα και ύψος 60μέτρα.  Διαθέτει οκτώ καταστρώματα απόλυτης χλιδής και χωρά 200 άτομα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιβιβαστούν και από το ελικοδρόμιο.

yacht5

Trilobis 65 

yacht6

Μοιάζει να έχει έρθει από άλλο γαλαξία το Trilobis 65. Το κυκλικό φιλικό προς το περιβάλλον γιοτ μπορεί να περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, χωρά έξι άτομα και χωρίζεται σε τέσσερα επίπεδα. Είναι αυτάρκες, δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, κινείται με ηλιακή ενέργεια και διαθέτει κυψέλες καυσίμων υδρογόνου που παράγουν πόσιμο νερό μέσω ηλεκτροχημικής διαδικασίας. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι βέβαια το υποβρύχιο παρατηρητήριο.

yacht7

SeaXplorer 

yacht8

Μπορεί να ταξιδέψει στις εσχατιές του κόσμου καθώς έχει και τη δυνατότητα να σπάει πάγο αλλά και να πλέει σε τροπικές θάλασσες. Θα μπορεί να χωρέσει 30 άτομα με αυτονομία 40 ημερών- που σημαίνει πως το διάστημα αυτό δεν χρειάζεται να πιάσει λιμάνι.

yacht9

Streets of Monaco

yacht10

Θυμίζει περισσότερο αεροπλανοφόρο παρά γιοτ αλλά αντί για αεροπλάνα μεταφέρει… καρτ, αφού διαθέτει και πίστα go-kart που μιμείται την πίστα του Μονακό. Διαθέτει ελικοδρόμιο, μίνι υποβρύχιο, ταχύπλοο, πισίνες και τζακούζι.

4 προορισμοί που θα αποτελέσουν τις τέλειες αφορμές για εξόρμηση το Σ/Κ!

yacht11

Kraken

yacht12

Με μήκος 200 ποδών και μέγιστη ταχύτητα 35 κόμβων, το Kraken είναι το «θηρίο» των γιοτ.

yacht13

Ghost

yacht14

«Φάντασμα» όνομα και πράγμα, το εν λόγω γιοτ διαθέτει ελικοδρόμιο, διάφανη πισίνα και αιωρούμενες γέφυρες που συνδέουν τους χώρους του. Στο εξωτερικό του φέρει ένα φωτοευαίσθητο υλικό που μπορεί να παράγει ηλεκτρικό ρεύμα.

yacht15

Symmetry 

yacht16

Το  Symmetry έρχεται με όλες τις παροχές και τις ανέσεις μιας κανονικής έπαυλης. Μπορεί να φιλοξενήσει 34 επισκέπτες και διαθέτει πισίνα, σπα, σινεμά και μπαρ στα έξι υπερπολυτελή καταστρώματά του.

yacht17

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ