Είναι από τις λίγες φορές που ένα αξιοθέατο μου προκαλεί τόσο δέος… Σε μια τεράστια έκταση, ένα βήμα από το Marina Bay Sands, στη Σιγκαπούρη, ανακάλυψα τους Gardens by the Bay, εικόνες λες και από άλλον πλανήτη!

titi-profile Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected]) fb-icon instagram

Photos: #idiscover.gr fb-iconinstagram

 

Εκτός των άλλων, θα έρθετε εδώ για να επισκεφθείτε τα λεγόμενα Supertrees Grove, αυτά τα υπερμεγέθη ύψους 25-50μ, φουτουριστικά δέντρα που μοιάζουν με κάθετους κήπους και συνιστούν ένα…μαγικό δάσος!

Μάλιστα κάποια από τα 12 που βρίσκονται σε αυτό το σημείο (σύνολο 18) ενώνονται μεταξύ τους με μια κρεμαστή μήκους 128μ. γέφυρα σε ύψος 22μ. (OCBC Skyway Skywalk Supertree Grove).

Για τις τέλειες φωτογραφίες σας προτείνω να τα επισκεφθείτε μέρα που δεν έχει πολύ κόσμο, αλλά θα χρειαστεί να επιστρέψετε το βράδυ όπου λαμβάνει χώρα ένα φαντασμαγορικό θέαμα (καθημερινά 19:45 & 20:45) με τα δέντρα να φωτίζονται ανάλογα με τη μουσική υπόκρουση… Για την επίσκεψη η είσοδος είναι δωρεάν. Αν πάλι θέλετε να ανεβείτε στη γέφυρα το εισιτήριο κοστίζει SG$8.

China Town: Περπατήστε μαζί με την Τίτη Βελοπούλου στην πιο πολύχρωμη γειτονιά της Σιγκαπούρης!(photos)

Διαβάστε ακόμα:
Changi: Το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης είναι το πιο όμορφο στον κόσμο! Με κήπους & καταρράκτες (βίντεο)

 


Στα συν: Ολοκληρώστε την επίσκεψή σας στους Gardens by the bay, με τους γυάλινους θόλους, Flower Dome και Cloud Forest.

 

Στον πρώτο θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από τους πιο αντιπροσωπευτικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας πανίδας -με πολλά δέντρα και φυτά να είναι από αυτά που απειλούνται-, ενώ στον δεύτερο, και κατά τη γνώμη μου πιο εντυπωσιακό, εκτός από τον μεγαλύτερο εσωτερικό καταρράκτη ύψους 35μ. που θα καλωσορίζει τους επισκέπτες από την είσοδο, χαρίζοντάς τους τη δροσιά του, εδώ μέσα θα νιώσετε λες και βρίσκεστε σε σκηνικό ταινίας επιστημονικής φαντασίας!

H Τίτη Βελοπούλου ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη και μας αποκαλύπτει από που θα θαυμάσουμε την ωραιότερη θέα! (Videos)

 

 

 

 

 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά συντριβάνια στον κόσμο χορεύει για τα μάτια σας μόνο!(video)

 

 

 

 

Για τους θόλους υπάρχει εισιτήριο!
Μην τα χάσετε!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ