Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που απεικονίζει έναν μοναχό μέσα στην θάλασσα που δημοσίευσε ο Νίκο Τσαντίρης, Σύμβουλος Θρησκευτικού Τουρισμού & Προσκυνηματικών περιηγήσεων, και αναπαράγουν πολλά εκκλησιαστικά και θρησκευτικά ιστολόγια.

Η φωτογραφία μοιάζει να περιέχει μια μορφή ενός μοναχού που έχει σχηματιστεί από τις σκιές τις θάλασσας. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ ενώ άλλοι όχι.

Συγκεκριμένα γράφει ο Νίκος Τσαντίρης: «Δεν είναι μοντάζ ούτε έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία. Τραβήχτηκε σε μια ακτή του Αγίου Όρους και αυτό που τράβηξε την προσοχή του φωτογράφου ήτανε τα πολλά ψάρια που φαίνονται… Όμως προσέξτε δεξιά την μεγάλη μαύρη φιγούρα ενός ιερέα που φαίνεται καθισμένος στο βυθό, ξεχωρίζει το καλυμμαύχι του, η γενειάδα του».

 

Αποκλειστικό: Τα καθαρά νερά και οι παραλίες της Αθήνας που ΔΕΝ μολύνθηκαν και μπορείτε να κάνετε μπάνιο!

Ο συντάκτης του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline Νίκος Τσαντίρης προσθέτει: Την φωτογραφία την τράβηξε ο προσκυνητής γιατί του έκαναν εντύπωση τα ψάρια που φαίνονται γύρω απο την συστάδα των βράχων στον βυθό. Πρίν μέρες ενας προσκυνητής γυρνώντας απο το Αγιο όρος στην Θεσσαλονίκη μου τηλεφώνησε και βρεθήκαμε.

Διαβάστε ακόμα:
Το ομορφότερο εκκλησάκι στην Ελλάδα είναι χτισμένο μέσα σε έναν τεράστιο πλάτανο 1.000 ετών

Προκαλεί ερωτήματα: Η φωτογραφία του μοναχού που εμφανίστηκε μέσα στη θάλασσα στο Άγιο Όρος σύμφωνα με την Ελληνική εκκλησία! Μιλήσαμε για πολλά και λίγο πρίν χωριστούμε μου έδειξε φωτογραφίες που πήρε απο το προσκύνημά του στο Αγιο όρος, φωτογραφίες εντυπωσιακές μα μία απο αυτές την ξεχώρισα αμέσως κάτι που ο ίδιος δεν είχε προσέξει.

Η «Μονμάρτη της Αθήνας»: Η μποέμ συνοικία των λογίων,των καλλιτεχνών & ζωγράφων με την νεοκλασική αστική αρχιτεκτονική!

Η άγνωστη φιγούρα ενός ιερέα στον βυθό της θάλασσας αρκετά ευδιάκριτη και εντυπωσιακή απεικονίζεται στην φωτογραφία, φαίνεται καθαρά το καλυμμαύχι του, η λευκή γενειάδα του, η μύτη του ενώ είναι καθισμένος επάνω στα βράχια του βυθού, σχεδόν ατάραχος και μεγαλοπρεπής σαν μιά στάση ξεκούρασης και ολοζώντανος.

H πιο εντυπωσιακή βιβλιοθήκη του κόσμου βρίσκεται στην Πράγα

Η φωτογραφία φυσικά έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα ενώ πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας το ανέφεραν.

Προκαλεί ερωτήματα: Η φωτογραφία του μοναχού που εμφανίστηκε μέσα στη θάλασσα στο Άγιο Όρος σύμφωνα με την Ελληνική εκκλησία!

πηγή:tilestwra.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ