Οι γυμνιστές που ζουν ή επισκέπτονται το Παρίσι θα έχουν τελικά ένα μέρος όπου θα μπορούν να πετάξουν όλα τους τα ρούχα- τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες.  

Η ειδική ζώνη, 7.300 τετραγωνικών μέτρων, εγκαινιάζεται στο πάρκο Bois de Vincennes ανατολικά της πόλης και αρχικά θα είναι ανοιχτή σε δοκιμαστικό επίπεδο από σήμερα και μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχει!Διαμονή στη Πάργα για αυτό το Σ/Κ από 13€/άτομο σε ξενοδοχείο με βαθμολογία 8,3 στη booking.gr!!!(photos)

Το Παρίσι τολμά και σήμερα ανοίγει το πρώτο πάρκο γυμνιστών

«Η δημιουργία μιας περιοχής στο Bois de Vincennes, όπου ο γυμνισμός θα είναι ελεύθερος, αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας για τη χρήση των παρισινών δημόσιων χώρων», δήλωσε η Penelope Komites, αντιδήμαρχος των πάρκων της πόλης.

Όμως προσοχή, οι αρμόδιοι υποσχέθηκαν ότι δεν θα υπάρξει καμιά ανεκτικότητα απέναντι σε επιδειξίες ή ηδονοβλεψίες προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν το πάρκο.

Διαβάστε ακόμα:  Ήπειρος: Η «μυστική» λίμνη μέσα στο πράσινο με την ξεχωριστή ομορφιά και το εξωτικό τοπίο

Θερινός κινηματογράφος στο γρασίδι του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος!Δείτε όλο το πρόγραμμα!

Η Ένωση Γυμνιστών του Παρισιού υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τα νέα εκτιμώντας ότι χιλιάδες άνθρωποι στην περιοχή θα θελήσουν να επωφεληθούν από την δυνατότητα του δικού τους χώρου μέσα στην πόλη.

Οι κάτοικοι του Παρισιού έχουν ήδη μια κοινόχρηστη πισίνα όπου μπορούν να κολυμπήσουν γυμνοί 3 φορές την εβδομάδα, ενώ σε όλη την χώρα περίπου 460 περιοχές όπως 155 κατασκηνώσεις και 73 παραλίες είναι αποκλειστικά για γυμνιστές.

Περισσότεροι από 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γαλλία κάνουν σε τακτικά διαστήματα γυμνισμό σύμφωνα με την Ένωση.

Πηγή: lifo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ